Πελατολόγιο Hexabit

PORTFOLIO / Γνώθι σαυτόν

Η ιδιωτική εκπαίδευση δεν είναι πλέον ίδια. Το Γνώθι σαυτόν είναι ένα πρωτοποριακό φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

gnothi sauton

Το καλοκαίρι του 2015 η Δήμητρα Τσαμπάζη ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Το ρίσκο ήταν μεγάλο, όμως με την κατάλληλη παρουσία στο internet η επιτυχία δεν άργησε να έρθει!

Τι υλοποιήσαμε:

  • Σχεδίαση ιστοσελίδας
  • Σχεδίαση λογοτύπου
  • Κατασκευή ιστοσελίδας
  • Κατασκευή πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης
  • Φόρμα υπολογισμού μορίων εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση
  • Κατηγοριοποίηση και εισαγωγή κειμένων


Το gnothi.gr είναι ένα απλό και "καθαρό" site με πληροφορίες που δεν κουράζουν τον αναγνώστη.

Το www.gnothi.gr είναι ένα πολύ εύχρηστο site καθώς οι μαθητές του φροντιστηρίου μπορούν να υπολογίσουν online τον βαθμό εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευσης

Οι επιδόσεις της ιστοσελίδας είναι πραγματικά αξιοζήλευτες! Με ταχύτητα φόρτωσης μόλις στα 0,3 sec και βαθμολογία στο Google Developers 95% μας δείχνει πως το συγκεκριμένο project αποτελεί από μόνο του παράδειγμα προς μίμηση!

Εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε

Google AnalyticsGoogle FontsGoogle MapsMootoolsModernizrJQuery

Η άποψη του πελάτη

Με φαντασία, δημιουργικότητα, υπομονή κι επιμονή οι υπεύθυνοι της Ηexabit ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία το σχεδιασμό της ιστοσελίδας του φροντιστηρίου μας. Από τη δημιουργία του λογότυπου του φροντιστηρίου μας ως την προώθηση της ιστοσελίδας μας και τη σύνδεση μας με όλα τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως υπεύθυνοι επαγγελματίες τήρησαν αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα, μας έδωσαν πολύτιμες συμβουλές, εργάστηκαν με ζήλο για την επιχείρησή μας και μας παρείχαν ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες. Ευχαριστούμε Hexabit για την άψογη συνεργασία!
Δήμητρα Τσαμπάζη - Φιλόλογος

Διαβάστε τα σχόλια του πελάτη

Κατηγορία: Εταιρική παρουσίαση | Δείτε το project

Κοινοποίηση

facebooktwittergooglelinkedinEmailstumbleuponredditdiggtumblr

Fresh Ideas. Imaginative People. Effective Results

Γραφτείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για θέματα: Κατασκευή Ιστοσελίδων ● Κατασκευή E-shop ● Φιλοξενία Ιστοσελίδων ● Διαχείριση Social Media ● Γραφιστικές Υπηρεσίες ● Προώθηση Ιστοσελίδων

Newsletter