Πελατολόγιο Hexabit

PORTFOLIO / Rent4U

Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μαρμαρά Χαλκιδικής

rent4u

Τον χειμώνα του 2015 ο Γιώργος Παράσχου ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων μας ανέθεσε τη δημιουργία της εταιρικής του ταυτότητας. Από τη σύλληψη του ονόματος, τη σχεδίαση του λογοτύπου μέχρι τη κατασκευή της μηχανής κρατήσεων, ολόκληρο το έργο και η υλοποίησή του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είμαστε περίφανοι που συμβάλαμε στην επιτυχία του Γιώργου αλλά και στην συμβολή στην ανάπτυξη της επιχειρηματηκότητας στον τουριστικό τομέα.

Τι υλοποιήσαμεε:

  • Ονοματοδοσία και slogan
  • Σχεδίαση λογοτύπου
  • Σχεδίαση ιστοσελίδας
  • Κατασκευή ιστοσελίδας
  • Κατασκευή μηχανής online κρατήσεων
  • Συγγραφή κειμένων
  • Κατηγοριοποίηση και εισαγωγή στόλου


Το Rent4u διαθέτει μοναδικό design, ελκυστικό στους επισκέπτες και responsive εμφάνιση.

Η ιστοσελίδα διαθέτει μηχανισμό που εμφανίζει τον στόλο της Rent4u και οι επισκέπτες μπορούν με 3 κλικ να κάνουν την κράτησή τους εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτήτειται registration.

Η ιστοσελίδα rent4u.gr με την κατάλληλη βελτιστοποίηση κώδικα και συμπίεση εικόνων αγγίζει το 93% στο Google Pagespeed Insights και οι online κρατήσεις είναι καθημερινές και επαναλαμβανόμενες.

Εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε

Google AnalyticsGoogle FontsGoogle MapsMootoolsModernizrJQuery

Η άποψη του πελάτη

Όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση φιλικής συνεργασίας με τα παιδιά της Hexabit. Η πρόταση δημιούργησε ιδέες και οι ιδέες στόχους. Έτσι ξεκινήσαμε ένα ελεύθερο project που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία γιατί είχε ως συνταγή την δημιουργική σκέψη και την άριστη συνεργασία δημιουργού και παραλήπτη. Με μια γρήγορη ματιά στο www.smokersteam.gr βρήκα 15 + 1 λόγους που συνεργάστηκα με την εταιρία HEXABIT.
Γιώργος Παράσχου - Επιχειρηματίας

Κατηγορία: Εταιρική παρουσίαση και μηχανή online κρατήσεων | Δείτε το project

Κοινοποίηση

facebooktwittergooglelinkedinEmailstumbleuponredditdiggtumblr

Fresh Ideas. Imaginative People. Effective Results

Γραφτείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για θέματα: Κατασκευή Ιστοσελίδων ● Κατασκευή E-shop ● Φιλοξενία Ιστοσελίδων ● Διαχείριση Social Media ● Γραφιστικές Υπηρεσίες ● Προώθηση Ιστοσελίδων

Newsletter