Πελατολόγιο Hexabit

PORTFOLIO / PlantDirect

Η εταιρία PlantDirect προσφέρει υπηρεσίες γεωργικής υποστήριξης υψηλής ποιότητας και απόδοσης

plantdirect.gr

Ο Τραϊανός Τραγιαννίδης ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο καταστήματα Smokersteam μας εμπιστεύθηκε για την κατασκευή της ιστοσελίδας για την γνωστή αλυσίδα και δεν έχασε!

Τι κάναμε:

  • Σχεδίαση ιστοσελίδας
  • Κατασκευή ιστοσελίδας
  • Συγγραφή κειμένων
  • Κατηγοριοποίηση και εισαγωγή προϊόντων


Το μοναδικό design σε συνδυασμό με την responsive εμφάνιση μας δίνει ένα πρωτότυπο σχεδιασμό που επιμεληθήκαμε σύμφωνα με το ύφος και την διακόσμηση των καταστημάτων Smokers Team.

Το www.smokersteam.gr είναι ένα πολύ εύχρηστο e-shop καθώς μπορεί ο καθένας να πραγματοποιήσει μια παραγγελία μόνο με 3 κλικ!

Οι επιδόσεις της ιστοσελίδας είναι πραγματικά αξιοζήλευτες! Με ταχύτητα φόρτωσης μόλις στα 0,3 sec και βαθμολογία στο Google Developers 96% μας δείχνει πως το συγκεκριμένο project αποτελεί από μόνο του παράδειγμα προς μίμηση!

Εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε

Google Analytics Google Fonts Google Maps Mootools Modernizr JQuery

Η άποψη του πελάτη

Όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση φιλικής συνεργασίας με τα παιδιά της Hexabit. Η πρόταση δημιούργησε ιδέες και οι ιδέες στόχους. Έτσι ξεκινήσαμε ένα ελεύθερο project που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία γιατί είχε ως συνταγή την δημιουργική σκέψη και την άριστη συνεργασία δημιουργού και παραλήπτη. Με μια γρήγορη ματιά στο www.smokersteam.gr βρήκα 15 + 1 λόγους που συνεργάστηκα με την εταιρία HEXABIT.

Κατηγορία: E-shop | Δείτε το project

Κοινοποίηση

facebooktwittergooglelinkedinEmailstumbleuponredditdiggtumblr

Fresh Ideas. Imaginative People. Effective Results

Γραφτείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για θέματα: Κατασκευή Ιστοσελίδων ● Κατασκευή E-shop ● Φιλοξενία Ιστοσελίδων ● Διαχείριση Social Media ● Γραφιστικές Υπηρεσίες ● Προώθηση Ιστοσελίδων

Newsletter