Πελατολόγιο Hexabit

PORTFOLIO / Ονειρεμένες Στιγμές

Η εταιρία «Ονειρεμένες Στιγμές» έχει μοναδικό στόχο να κάνει την ομορφότερη μέρα της ζωής σας μια ονειρεμένη στιγμή!

oneiremenesstigmes logo

Η Ιωάννα Τριγώνη και το επιτελείο της δημιουργούν εκλεπτυσμένες μπομπονιέρες και ανθοστολισμούς για γάμο - βάπτιση. Στο κατάστημά τους θα βρείτε μεγάλη γκάμα από επώνυμα νυφικά και βαπτιστικά σετ.

Τι κάναμε:

  • Σχεδίαση ιστοσελίδας
  • Κατασκευή ιστοσελίδας
  • Συγγραφή κειμένων
  • Κατηγοριοποίηση και εισαγωγή προϊόντων


Το μοναδικό design σε συνδυασμό με την responsive εμφάνιση μας δίνει ένα πρωτότυπο σχεδιασμό που επιμεληθήκαμε σύμφωνα με τη νοοτροπία της επιχείρησης.

Το www.oneiremenesstigmes.gr είναι ένα πολύ χρήσιμο website για να οργανώσετε το γάμο σας καθώς και τη βάπτιση του παιδιού σας.

Οι επιδόσεις της ιστοσελίδας είναι πραγματικά αξιοζήλευτες! Με ταχύτητα φόρτωσης μόλις στα 0,3 sec και βαθμολογία στο Google Developers 96% μας δείχνει πως το συγκεκριμένο project αποτελεί από μόνο του παράδειγμα προς μίμηση!

Εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε

Google AnalyticsGoogle FontsGoogle MapsMootoolsModernizrJQuery

Η άποψη του πελάτη

Άψογη εξυπηρέτηση, καινοτόμες ιδέες, γρήγορη υλοποίηση είναι μερικά από τα στοιχεία που αντιπροσωπεύει την εταιρεία Hexabit. Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία!
Ιωάννα Τριγώνη

Διαβάστε τα σχόλια του πελάτη

Κατηγορία: E-shop | Δείτε το project

Κοινοποίηση

facebooktwittergooglelinkedinEmailstumbleuponredditdiggtumblr

Fresh Ideas. Imaginative People. Effective Results

Γραφτείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για θέματα: Κατασκευή Ιστοσελίδων ● Κατασκευή E-shop ● Φιλοξενία Ιστοσελίδων ● Διαχείριση Social Media ● Γραφιστικές Υπηρεσίες ● Προώθηση Ιστοσελίδων

Newsletter