Σχεδιασμός έντυπου υλικού

 • Σχεδιασμός έντυπου υλικού

  Διάφοροι τύποι διαφημιστικών εντύπων είναι:

  Αφίσα

  Τα διαφημιστικά έντυπα απευθύνονται σε διάφορες ομάδες επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Για παράδειγμα η αφίσα είναι ένα πολύ καλό μέσο προβολής μιας εκδήλωσης, μιας συναυλίας ή ενός κοινωνικού γεγονότος.

  Φυλλάδιο – Flyer

  Το φυλλάδιοflyer είναι μία μορφή έντυπης διαφήμισης με σκοπό τη δημόσια διανομή και συνήθως αναρτάται ή μοιράζεται σε δημόσιους χώρους από χέρι σε χέρι. Στη σημερινή εποχή τα φυλλάδια ποικίλουν από φθηνές φωτοτυπίες έως και πιο ακριβά, γυαλιστερά, πλήρους χρωματισμού πλαστικοποιημένα φυλλάδια (flyer) και χρησιμεύουν για προβολή προϊόντων, προσφορών και ευκαιριών.

  Τρίπτυχο

  Η φιλοσοφία του τρίπτυχου φυλλαδίου είναι ίδια με του flyer με τη διαφορά το θέμα που παρουσιάζεται είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Το κυρίως θέμα απεικονίζεται στο κεντρικό πλαίσιο και τα δύο πλάγια φύλλα περιέχουν τη συνέχεια του θέματος ή άλλα συναφή.

  Επαγγελματικές κάρτες

  Πρόκειται για κάρτες που φέρουν πληροφορίες που αφορούν μια επιχείρηση ή έναν ιδιώτη. Δίνονται κατόπιν προσωπικής επαφής σαν μία μορφή διευκόλυνσης απομνημόνευσης των στοιχείων σας. Μία επαγγελματική κάρτα συνήθως περιλαμβάνει το όνομά σας, το όνομα της εταιρείας, το αντικείμενο ενασχόλησης της επιχείρησής σας, το όνομα της επιχείρησής σας, το λογότυπό σας και πληροφορίες επικοινωνίας όπως το τηλέφωνό σας, η διεύθυνσή σας, το e-mail σας και ο διαδικτυακός σας τόπος. Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ διαδεδομένο να αναγράφονται και τα social media όπως Facebook, Twitter και Google Plus. Οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν τον κλασσικότερο και συχνότερο τρόπο να κρατήσει κανείς επαφή μαζί σας. Οι περισσότεροι επαγγελματίες αλλά και το καταναλωτικό κοινό αποθηκεύουν τις κάρτες καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορούν εύκολα να ανατρέξουν στα στοιχεία σας.

  Γιγαντοαφίσες – Τοιχογραφίες

  Οι γιγαντοαφίσες ή τοιχογραφίες είναι εικαστικά που σχεδιάζονται για μεγάλες διαστάσεις και επιφάνειες που χρησιμεύουν για λόγους διαφήμισης αλλά και διακόσμησης. Για παράδειγμα μια εταιρεία θέλει να «ντύσει» το εσωτερικό χώρο των γραφείων της ή τις τζαμαρίες με όμορφα γραφιστικά που παραπέμπουν στα χρώματά της.

  Βιβλίο παρουσίασης – Booklet

  Τα βιβλία παρουσίασης προτείνονται για εκτενή προβολή και παρουσίαση ενός προϊόντος ή εκδήλωσης. Όταν οι πληροφορίες είναι πολλές και δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε μια αφίσα ή σε ένα φυλλάδιο τότε το booklet είναι η καλύτερη λύση για εσάς.

  Διαφημιστικά banner

  Τα διαφημιστικά banner σχεδιάζονται για προβεβλημένη διαφήμιση και μπορούν να εκτυπωθούν σε μεγάλες διαστάσεις. Χρησιμοποιούνται από εταιρείες που θέλουν να προβληθούν σε εκδηλώσεις ως κομμάτι της διαφημιστικής τους εκστρατείας. Τα συνηθέστερα υλικά εκτύπωσης είναι ο μουσαμάς και το ύφασμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους συγκέντρωσης πολλών ατόμων όπως αθλητικά γήπεδα, συναυλίες, camping, beach bars κ.α.

  Κατάλογοι προϊόντων

  Ο κατάλογος προϊόντων παρουσιάζει μια σειρά από προϊόντα μιας επιχείρησης και χρησιμεύει σαν ευρετήριο. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν καταλόγους αποθηκευμένους έτσι ώστε να ανατρέξουν σε κάποιο προϊόν όταν το θελήσουν.

  Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σχεδιάσει οποιασδήποτε άλλης έντυπης μορφής έγγραφο ή δημιουργικό επιθυμείτε.

 • Για εταιρείες και επαγγελματίες

  Για τον σχεδιασμό ενός εντύπου για επιχειρήσεις και επαγγελματίες απαιτείται να υπάρχει ένα λογότυπο που είναι το σήμα κατατεθέν μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού. Εάν η επιχείρησή σας είναι καινούργια εμείς αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του λογοτύπου σας. Σε περίπτωση που η επιχείρηση υπάρχει χρόνια στο χώρο χρησιμοποιούμε το υπάρχον λογότυπο.

  Σας ενδιαφέρει η σχεδίαση ενός λογοτύπου; Κάντε κλικ εδώ

  Για οργανώσεις και εκδηλώσεις

  Τα έντυπα είναι ο καλύτερος τρόπος προσέλκυσης κοινού κυρίως για τοπικές εκδηλώσεις και οργανώσεις που θέλουν να πληροφορήσουν το κοινό τους για ένα γεγονός.

 • Γιατί να επιλέξω την Hexabit

  Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον σχεδιασμό έντυπου υλικού καθώς διαθέτει εμπειρία στη συνεργασία με επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Καταλαβαίνουμε τη φιλοσοφία του κάθε επαγγελματία και οι συνθέσεις - γραφιστικά μας είναι μοναδικά καθώς δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα ενθέματα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η αμεσότητα, η ταχύτητα και η δημιουργικότητα.

  Η Hexabit αναλαμβάνει τον σχεδιασμό διαφόρων ειδών εντύπων και ψηφιακού υλικού. Ωστόσο στις υπηρεσίες μας δεν περιλαμβάνονται οι εκτυπώσεις.


  ΣυμβουλήΔώστε βάση στο σχεδιασμό των εταιρικών σας εντύπων. Προσδίδουν κύρος και προσελκύουν ολοένα και περισσότερους νέους πελάτες

  • γραφιστικές υπηρεσίες Θεσσαλονίκη
  • εταιρικά έντυπα
  • διαφημιστικά έντυπα
  • διαφημιστικά δώρα
  • αφίσες εκδηλώσεων
  • σχεδιασμός banner
  • σχεδιασμός flyer
  • σχεδιασμός αφίσας
  • τυπογραφικός σχεδιασμός εντύπου
  • υπηρεσίες γραφιστικής
  • σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας
  • επαγγελματικές κάρτες
  • κάρτες για επαγγελματίες

Fresh Ideas. Imaginative People. Effective Results

Γραφτείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για θέματα: Κατασκευή Ιστοσελίδων ● Κατασκευή E-shop ● Φιλοξενία Ιστοσελίδων ● Διαχείριση Social Media ● Γραφιστικές Υπηρεσίες ● Προώθηση Ιστοσελίδων

Newsletter