Admin Tools - Ένα πανίσχυρο εργαλείο προστασίας της ιστοσελίδας σας


Admin Tools - Ένα πανίσχυρο εργαλείο προστασίας της ιστοσελίδας σας

Το Admin Tools είναι προϊόν της AkeebaBackup, η οποία είναι μια εταιρεία λογισμικού που ιδρύθηκε από τον Νικόλα Διονυσόπουλο.

Το component Admin Tools είναι μια επέκταση ασφαλείας για τα CMS WordPress και Joomla που παρέχει μια σειρά εργαλείων για τους διαχειριστές ιστοτόπων ώστε να διαχειρίζονται την ασφάλεια του ιστοτόπου τους.

Ασφάλεια - Προστασία από κακόβουλο λογισμικό

Το Admin Tools περιλαμβάνει πολλές και διάφορες λειτουργίες που εστιάζουν στην προστασία της ιστοσελίδας σας από κακόβουλους χρήστες spam καθώς και προγράμματα bot, που θα επιχειρήσουν να βλάψουν την ιστοσελίδα σας. Μερικές από τις σημαντικότερες λειτουργίες του είναι:

  • Security Scanner: Αυτό το εργαλείο σαρώνει τον ιστότοπο για ευπάθειες και παρέχει συστάσεις για τον καθορισμό τους. Όταν ανεβάζετε μια νέα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, ενεργοποιείτε το security scanner και αυτό αποθηκεύει ένα εικονοστοιχείο των αρχείων σας. Συνεπώς όταν κάποια ευπαθή και σημαντικά αρχεία εμπίπτουν σε αλλαγές, το πρόγραμμα σας ενημερώνει.
  • Τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού (WAF): Το WAF παρέχει προστασία από κοινές επιθέσεις στον ιστότοπο, όπως SQL injection, Brute force attack και cross-site scripting.
  • Ανιχνευτής κακόβουλου λογισμικού (Malware Scanner): Αυτό το εργαλείο σαρώνει τον ιστότοπο για κακόβουλο λογισμικό και παρέχει συστάσεις για την αφαίρεσή του.
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά: Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς για την προστασία από την απώλεια δεδομένων σε περίπτωση παραβίασης της ασφάλειας.
  • Προστασία με κωδικό πρόσβασης: Το στοιχείο περιλαμβάνει λειτουργίες για την επιβολή ισχυρών κωδικών πρόσβασης για τους χρήστες και τους διαχειριστές του ιστότοπου.
  • Γεωγραφικός αποκλεισμός GEO IP: Σε περίπτωση που δέχεστε συνεχόμενες επιθέσεις από χώρες που δεν δραστηριοποιείτε η επιχείρηση της ιστοσελίδας, έχετε τη δυνατότητα να τις αποκλείσετε οριστικά.
  • Εργαλείο δημιουργίας αρχείου htaccess: Με αυτό το εργαλείο μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε το αρχείο htaccess (για Apache servers) χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε εντολές.

Ο Νικόλας Διονυσόπουλος

Ο Νικόλαος Διονυσόπουλος είναι ο ιδρυτής και επικεφαλής προγραμματιστής της AkeebaBackup. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και είναι γνωστή προσωπικότητα στην κοινότητα του Joomla. Έχει επίσης συγγράψει αρκετά βιβλία για το Joomla και είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια και εκδηλώσεις για το Joomla.

Το component Admin Tools του AkeebaBackup είναι μια επέκταση ασφαλείας για το WordPress και το Joomla που παρέχει μια σειρά εργαλείων για τους διαχειριστές ιστοτόπων ώστε να διαχειρίζονται την ασφάλεια του ιστοτόπου τους. Διαθέτει δύο εκδόσεις: Τη δωρεάν με περιορισμένο αριθμό εργαλείων που μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εδώ:
https://www.akeeba.com/download.html
καθώς επίσης και την ανεπτυγμένη έκδοση με ετήσια συνδρομή, για απεριόριστο αριθμό χρήσεων.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim