Οι αξίες και οι παράγοντες που διέπουν το γραφείο μας


Οι αξίες και οι παράγοντες που διέπουν το γραφείο μας

Αξίες και παράγοντες που είναι σημαντικοί για την οικοδόμηση και τη διατήρηση της εταιρικής σχέσης σεβασμού στο γραφείο της Hexabit.

Στη Hexabit δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, στις ανάγκες των εργαζομένων μας και διατηρούμε αξίες που μας φέρνουν στην πρώτη γραμμή του κλάδου εδώ και κάποια χρόνια.

Χαρακτηριστικά και αξίες του γραφείου μας

Επικοινωνία: Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ακούμε τους πελάτες μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανησυχίες και τα σχόλιά τους, ενώ αυτοί να αισθάνονται ελεύθεροι να μιλούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους με σεβασμό.

Εμπιστοσύνη: Εργαζόμαστε για την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ πελατών, συνεργατών, εργοδοσίας και εργαζομένων. Επιδεικνύουμε εμπιστοσύνη, δίνοντας στους υπαλλήλους μας την ανεξαρτησία να κάνουν τη δουλειά τους και εργαζόμαστε να κερδίσουμε αυτή την εμπιστοσύνη με το να ανταποκρινόμαστε στις ευθύνες μας, στις απαιτήσεις των πελατών, στη σωστή συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες από όλο το κόσμο, ακολουθώντας πάντα τις πολιτικές της εταιρείας μας.

Σεβασμός: Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλα τα έργα, τις ανησυχίες και τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν, ανεξάρτητα από τη θέση ή το επίπεδο εμπειρίας του εκάστοτε συνεργάτη, πελάτη, εργαζομένου. Αυτό περιλαμβάνει την επίδειξη σεβασμού για το χρόνο, τις απόψεις και τις ιδέες του άλλου, καθώς και την αποφυγή συμπεριφορών ασέβειας, όπως ο εκφοβισμός, η παρενόχληση ή οι διακρίσεις.

Δικαιοσύνη: Είμαστε δίκαιοι και συνεπείς στη μεταχείριση των πελατών, εργαζομένων και συνεργατών. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή ίσων ευκαιριών για ανάπτυξη και εξέλιξη, καθώς και την αποφυγή ανήθικης ή ανέντιμης συμπεριφοράς.

Συνεργασία: Στο γραφείο μας, συνεργαζόμαστε και δουλεύουμε ως ομάδα, σε έργα και εργασίες για την επίτευξη κοινών στόχων. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών και πόρων και την αλληλοϋποστήριξη σε προκλήσεις και εμπόδια.

Αναγνώριση και εκτίμηση: Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε τους συνεργάτες, πελάτες και εργαζομένους για τη συνεισφορά τους, καθώς επίσης και οποιονδήποτε μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε μαζί του.

Ευελιξία: Προσπαθούμε να είμαστε ευέλικτοι και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των εργαζομένων μας, να είμαστε άμεσα διαθέσιμοι για προβλήματα της τελευταίας στιγμής που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας και αναγνωρίζουμε ότι οι ανάγκες μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου.

Με την υιοθέτηση αυτών των αξιών και παραγόντων, έχουμε οικοδομήσει μια ισχυρή και με σεβασμό συνεργασία που ωφελεί όλα τα μέρη και συμβάλλει στη συνολική επιτυχία της εταιρείας.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim