Εγκατάσταση στα νέα μας γραφεία!


Εγκατάσταση στα νέα μας γραφεία!

Κι όμως είναι γεγονός! Ανανεώσαμε τον χώρο μας και κερνάμε καφέ!

Σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε έναν χώρο πιο άνετο στους εργαζομένους μας αλλά και πιο φιλικό στον επισκέπτη προχωρήσαμε σε ολική ανακαίνιση του ιδιόκτητου γραφείου μας, δημιουργώντας ένα χώρο που ανταποκρίνεται στην αισθητική και φιλοσοφία της εταιρίας μας.

Η εικόνα μας μπορεί να άλλαξε ριζικά, η τοποθεσία μας όμως παραμένει ίδια. Θα μας βρείτε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης στην οδό Φαναρίου 9.

Hexabit Rebranding

Η ανακαίνιση συνοδεύτηκε με rebrand της εταιρίας μας, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή με νέο χρώμα, νέο λογότυπο, καινούργια ιστοσελίδα και minimal διαρρύθμιση.

Κερνάμε καφέ!

Σας περιμένουμε στο γραφείο μας, κατόπιν ραντεβού, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τα επιχειρηματικά σχέδιά σας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε.

Για ακόμα μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες/συνεργάτες μας που στηρίζουν το έργο και τις υπηρεσίες μας με την επιλογή τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα ανακαινισμένα γραφεία μας στη σελίδα παρουσίασης της Hexabit.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim