Ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας της Hexabit με την Biohellenika


Ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας της Hexabit με την Biohellenika

Η Hexabit ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία φύλαξης βλαστοκυττάρων Biohellenika.

Η Biohellenika είναι η μεγαλύτερη αδειοδοτημένη και πιο άρτια εξοπλισμένη Ελληνική εταιρεία φύλαξης βλαστικών κυττάρων. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, διασφαλίζει την υψηλότερη βιωσιμότητα των βλαστοκυττάρων, επειδή τα δείγματά της αποθηκεύονται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Τα στατιστικά της εταιρίας είναι εντυπωσιακά. Μέχρι σήμερα:

  • 40.000 νέοι γονείς την εμπιστεύτηκαν
  • κατέχει 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες)
  • 17 χρόνια ερευνών πάνω στο αντικείμενο
  • η πρώτη που εφήρμοσε το 2009 τη θεραπευτική χρήση των βλαστοκυττάρων
  • 56 δημοσιεύσεις στην επιστημονική κοινότητα

Εκτός από τις υπηρεσίες φύλαξης βλαστοκυττάρων η Biohellenika διαθέτει το δικό της διαγνωστικό ιατρείο. Ο όμιλος εταιριών της Biohellenika έχει συνεργασίες σε περισσότερες από 6 χώρες σε όλο το κόσμο. Οι καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει είναι όλες επιστημονικά τεκμηριωμένες και απορρέουν από τη μακρόχρονη εμπειρία των ιδρυτών της, κατατάσσοντας την έτσι ως την πλέον αξιόπιστη εταιρεία στην επεξεργασία και φύλαξη βλαστοκυττάρων.

Οι εργασίες που πραγματοποιήσαμε

Η συνεργασία της Hexabit με την Biohellenika σε επίπεδο Digital προβολής αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες μας. Οι προτάσεις στις οποίες ανταποκρίθηκε η εταιρία ήταν δημιουργικού περιεχομένου και περιλαμβάνανε τη σχεδίαση της νέας ιστοσελίδας εκ του μηδενός, rebranding και αξιολόγηση-επιμέλεια περιεχομένου ως προς την προσβασιμότητα και φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim