ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας - Μια ιστοσελίδα στολίδι!


ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας - Μια ιστοσελίδα στολίδι!

Τον Φεβρουάριο του 2018 σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε μία από τις πιο καλαίσθητες ιστοσελίδες μας.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα ιδιαίτερης σχεδίασης του ΑΣΟΠ Δράμας “e-rodi.gr”, ο οποίος προσφέρει φρεσκοστυμμένο χυμό ρόδι, απόλυτα φυσικό, ατόφιο χωρίς αραιώσεις και συντηρητικά.

Ποιος είναι ο ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου

Ο αγροτικός συνεταιρισμός Αγίου Αθανασίου ιδρύθηκε το 2005. Είναι αναγνωρισμένος ως ομάδα παραγωγών και έχει έδρα το το Δ.Δ. Αγίου Αθανασίου του Δήμου Δοξάτου στη Δράμα. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 1.000 παραγωγοί ροδιού σε όλη την Ελλάδα καλλιεργούν 10.000 στρέμματα ροδιάς με το μοντέλο της συμβολαιακής γεωργίας. Διαθέτει οργανωμένες εγκαταστάσεις με μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας με σκοπό την καθετοποιημένη καλλιέργεια της ροδιάς και την παράδοση ενός premium προϊόντος στους καταναλωτές.

Ο ρόλος της Hexabit

Το 2017 αναλάβαμε την εξ’ ολοκλήρου σχεδίαση και κατασκευή της νέας ιστοσελίδας του e-rodi από το μηδέν. Σκοπός μας ήταν να παραδώσουμε μια φρέσκια εμφάνιση όπως και ο χυμός που προσφέρει ο συνεταιρισμός. Εστιάσαμε στα χρώματα του φρούτου και στα χαρακτηριστικά του προϊόντος έτσι ώστε η ιστοσελίδα να συμβαδίζει με αυτό την ιδιαιτερότητα του ροδιού. Εκτός από την ιστορία του συνεταιρισμού θα βρείτε φωτογραφικό υλικό, συνταγές και ροφήματα με κύριο συστατικό το ρόδι. Παράλληλα, στο e-rodi.gr θα βρείτε πλούσιο υλικό από βραβεύσεις του χυμού και πληροφορίες για τα θρεπτικά συστατικά του.

Τα ιδιαίτερα γραφιστικά και το πλούσιο περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχουν δημιουργηθεί για να σας πείσουν να δοκιμάσετε το βραβευμένο χυμό ρόδι του ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου.

Δείτε την ιστοσελίδα του

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim