Η ιστοσελίδα live streaming και videos on demand του ConFlix είναι online!


Η ιστοσελίδα live streaming και videos on demand του ConFlix είναι online!

Η εταιρία μας θέλοντας να μπει δυναμικά στο χώρο των συνεδρίων και του live streaming δημιούργησε το Conflix.

Έχοντας αντιληφθεί την έλλειψη μιας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας με αποκλειστικό θέμα τα συνέδρια, χρησιμοποιήσαμε τις λειτουργίες και τις δυνατότητες της πλατφόρμας προβολής video του Youtube και δημιουργήσαμε το Conflix, μια ιστοσελίδα που περιέχει βίντεο live streaming και on demand.

Τι είναι το Conflix

Το Conflix είναι μια πλατφόρμα προβολής video ομιλιών αποκλειστικά από συνέδρια που οργανώνονται στην Ελλάδα. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της πλατφόρμας είναι πως ο επισκέπτης μπορεί να βρει την ομιλία που τον ενδιαφέρει με βάση:

  • τη θεματολογία
  • το όνομα του συνεδρίου
  • τη χρονολογία/ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου
  • το όνομα του ομιλητή
  • τον τόπο διεξαγωγής

Παράλληλα, στο Conflix μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και παραθέτοντας την ιδιότητά σας (π.χ. γιατρός καρδιολόγος) ή τα ενδιαφέροντά σας (π.χ. ψυχιατρική) ο αλγόριθμος να σας προβάλει προτεινόμενα video και ομιλίες που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Πρόκειται για μια εύκολη στη χρήση και όμορφη στην όψη ιστοσελίδα που κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει κυρίως τις ανάγκες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού πάνω σε θέματα συνεδρίων, καινοτομίας, ενημέρωσης, εκπαίδευσης και επικοινωνίας.

Δεν απαιτείται εγγραφή για να παρακολουθήσετε κάποιο video ή live streaming συνεδρίων. Μόνη εξαίρεση, τα video που ενδεχομένως μπορεί να περιέχουν δυνητικά προσβλητικό περιεχόμενο. Σ' αυτήν την περίπτωση απαιτείται εγγραφή και επιβεβαίωση ηλικίας του επισκέπτη (άνω των 18 ετών).

Τέλος, μια ακόμα λειτουργία του Conflix είναι η προσθήκη των αγαπημένων σας video σε λίστα για εύκολη μελλοντική πρόσβαση. Όλες οι ομιλίες βρίσκονται αποκλειστικά στο Conflix και δεν μπορείτε να τις αναζητήσετε στο Youtube (unlisted).

Το Conflix έχει κύριο άξονα δραστηριότητας τα ιατρικά συνέδρια και δευτερευόντως τα συνέδρια μηχανικής και γεωργίας.

Μοναδικό προαπαιτούμενο για την προβολή των εκπαιδευτικών video είναι η αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και της πολιτικής απορρήτου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ConFlix

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim