Συμμετοχή της Hexabit στο ετήσιο πάρτυ Cult Battles 2019 The Main Event


Συμμετοχή της Hexabit στο ετήσιο πάρτυ Cult Battles 2019 The Main Event

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε το θεσμό του πάρτυ νοσταλγίας CultBattles!

Έχοντας μεγάλη αγάπη στις δεκαετίες του 1980 και 1990 η Hexabit συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση του πάρτυ CultBattles για το 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη. Η είσοδος όπως κάθε χρόνο ήταν δωρεάν και μέσα στις 12 ώρες που διήρκησε το επισκέφθηκαν περισσότερα από 5.000 άτομα.

Τι είναι το CultBattles

Το Cult Battles ιδρύθηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη, από μια ομάδα 10 ατόμων με κοινές παιδικές εμπειρίες. Η ιδέα πίσω από το έργο ξεκίνησε αρχικά ως αστείο μεταξύ των μελών του που αργότερα εξελίχθηκε σε ανασκαφική «μάχη» του παρελθόντος.

Σήμερα οι Cult Battles διοργανώνουν μία φορά το χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ της Ευρώπης με θέμα τη δεκαετία του '80 και του '90, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων επιτυχιών εκείνης της εποχής, καθώς και vintage καταστημάτων ρούχων, παιχνιδιών arcade, τηλεοπτικών παιχνιδιών και πολλά άλλα!

Χορηγικά πακέτα

Εάν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε ενεργά στη διοργάνωση του πάρτυ ως εθελοντής ή ως χορηγός μπορείτε να ακολουθήσετε το πάρτυ στα social media και να μείνετε ενημερωμένοι για ανακοινώσεις και νέα event που πραγματοποιούνται.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του event

Ακολουθήστε τη σελίδα του event στο Facebook

Ακολουθήστε το προφίλ του event στο Instagram

Δείτε το σχετικό intro video:

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim