Πως να στήσετε εύκολα ένα Joomla! 3 website


Πως να στήσετε εύκολα ένα Joomla! 3 website

Ακολουθούν απλουστευμένες οδηγίες εγκατάστασης του γνωστού προγράμματος διαχείρισης περιεχομένου Joomla!

Σε περίπτωση που θελήσετε να εγκαταστήσετε και να ξεκινήσετε την επεξεργασία μιας καινούργιας ιστοσελίδας, σε λειτουργικό σύστημα Joomla! 3, η Hexabit σας παρέχει ορισμένες οδηγίες, χωρίς δύσκολη ορολογία, για να το πραγματοποιήσετε.

Οδηγίες εγκατάστασης Joomla! 3

  1. Επιλέξτε έναν web hosting provider και κατοχυρώστε ένα domain name. Ο γνωστότερος τρόπος στην Ελλάδα είναι το papaki.com
    Η Hexabit μπορεί να σας βοηθήσει να φιλοξενήσετε την ιστοσελίδα σας στους ιδιόκτητους server της. Απλώς επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας και επικοινωνήστε μαζί μας για τα διαδικαστικά.
  2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Joomla στον web host σας από τον επίσημο ιστότοπο:
    joomla.org κάνοντας κλικ στην επιλογή Download. Προσέξτε να κατεβάσατε την τελευταία έκδοση του cms.
  3. Επιλέξτε ένα πρότυπο (template) για την ιστοσελίδα σας και εγκαταστήστε το. Η γνωστότερη ιστοσελίδα με δωρεάν template είναι το templatemonster.com
    Σε περίπτωση που θέλετε να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε ένα custom template, επικοινωνήστε με την Hexabit που εξειδικεύεται στον τομέα αυτόν.
  4. Προσθέστε και ρυθμίστε τις ενότητες και τα πρόσθετα που θέλετε.
  5. Δημιουργήστε και οργανώστε τις σελίδες και το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας.
  6. Προσαρμόστε την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιώντας τις επιλογές και τα CSS που σας παρέχει το template σας.
  7. Δοκιμάστε τον ιστότοπό σας σε διαφορετικές συσκευές (π.χ. Android, iOS και Windows) και προγράμματα περιήγησης (όπως Chrome, Firefox και Safari).
  8. Ξεκινήστε τον ιστότοπό σας και προωθήστε τον γι να προσελκύσετε επισκέπτες.

Ακολουθούν εκπαιδευτικά video με παρουσίαση οδηγιών εγκατάστασης του Joomla
Σημείωση: Τα ακριβή βήματα και ο βαθμός δυσκολίας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις τεχνικές σας δεξιότητες και την πολυπλοκότητα του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim