Γιατί να κάνω ιστοσελίδα για την επιχείρηση μου;


Γιατί να κάνω ιστοσελίδα για την επιχείρηση μου;

6 + 1 λόγοι για να επενδύσετε στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας.

Ενισχύει την αξιοπιστία της επιχείρησης σας

Η παρουσία μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο είναι εξίσου σημαντική με το να διαθέτει φυσικό χώρο και τηλέφωνο. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, η παρουσία στο διαδίκτυο είναι από μόνη της αρκετή για να λειτουργήσει μια επιχείρηση. Σε αντίθεση με το παρελθόν όπου η ύπαρξη ιστοσελίδας αποτελούσε εξαίρεση στον κανόνα, πλέον είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Οι πελάτες σας το θεωρούν δεδομένο

Η ταχύτητα αλλά και η ευκολία που προσφέρει το internet είναι από τους βασικούς λόγους που οι καταναλωτές πλέον το επιλέγουν όταν θέλουν να αναζητήσουν ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. Συνεπώς, η απουσία σας από τον διαδικτυακό χώρο όχι μόνο περιορίζει το καταναλωτικό κοινό, αλλά παράλληλα του δημιουργεί την αίσθηση ότι η επιχείρηση σας αδυνατεί να συμβαδίσει με τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής. Εξίσου αρνητική εντύπωση βέβαια μπορεί να προκαλέσει και η ύπαρξη ενός δύσχρηστου site κακής ποιότητας. Η δημιουργία λοιπόν μιας άρτιας και εύχρηστης ιστοσελίδας μπορεί να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε μελλοντικούς πελάτες και νέες ευκαιρίες.

Οι ανταγωνιστές σας έχουν ήδη ιστοσελίδα

Μια απλή αναζήτηση στο internet είναι αρκετή για να επιβεβαιώσετε ότι οι ανταγωνιστές σας βρίσκονται ήδη στη διαδικτυακή αγορά. Άρα εσείς γιατί όχι;

Η ιστοσελίδα είναι η προέκταση της επιχείρησης σας

Μόνο που οι επισκέπτες σας μπορούν να σας επισκεφτούν οποιαδήποτε στιγμή. Κάθε ώρα, από οποιοδήποτε μέρος, η επιχείρηση σας είναι πλέον διαθέσιμη σε εκατομμύρια χρήστες έτοιμους να ανακαλύψουν αυτά που έχετε να τους προσφέρετε.

Ανάλυση δεδομένων

Με τα κατάλληλα εργαλεία μπορείτε να παρακολουθήσετε την κίνηση των επισκεπτών στο site σας και να συλλέξετε διάφορες πληροφορίες και στατιστικά δεδομένα. Για παράδειγμα, μπορείτε να μάθετε ποιες σελίδες έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ή ποιο είναι το μέσο ηλικιακό γκρουπ των επισκεπτών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να αναπροσαρμόσετε την ιστοσελίδα σας και να βελτιώσετε την εμπειρία του χρήστη.

Μέγιστη προβολή με το ελάχιστο δυνατό κόστος

Σε αντίθεση με τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τους τηλεφωνικούς καταλόγους που προσφέρουν σαφώς πιο περιορισμένα αποτελέσματα, το internet προβάλλει την επιχείρηση σας σ' ένα κοινό εκατμμυρίων χρηστών. Το κόστος είναι πολύ μικρότερο, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνετε άμεσα το κοινό σας για τυχόν αλλαγές στην επιχείρηση σας (μεταβολή τιμών προϊόντων, άνοιγμα κάποιας θέσης εργασίας, αλλαγή διεύθυνσης)

Το κατάστημα σας δε κλείνει ποτέ

Το κατάστημα σας παραμένει μόνιμα ανοιχτό και είναι άμεσα προσβάσιμο για πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή. Αν εμπορεύεστε προϊόντα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε πωλήσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς να υπάρχει ο περιορισμός του ωραρίου και να μεγιστοποιείτε τα κέρδη σας.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim