Συμμετοχή της Hexabit στο project Folding @Home


Συμμετοχή της Hexabit στο project Folding @Home

Σε μια προσπάθεια ελάχιστης συμμετοχής στην έρευνα κατά του κορονοϊού.

Η πανδημία του covid-19 είναι δυστυχώς γεγονός για τον πλανήτη μας. Θέλοντας να βοηθήσουμε στο ελάχιστο ώστε να βρεθεί άμεση λύση συμμετέχουμε στο δίκτυο Folding @Home παρέχοντας υπολογιστικούς πόρους των διαθέσιμων μηχανημάτων της εταιρίας μας.

Τι είναι το Folding @Home

Το συγκεκριμένο έργο εστιάζει στην έρευνα κατά των ασθενειών. Είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την αχρησιμοποίητη ισχύ του υπολογιστή σας, ώστε να μπορέσουν να ερευνηθούν ακόμη περισσότερες πιθανές θεραπείες. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί αυτήν τη στιγμή τους πόρους του για την καταπολέμηση της πανδημίας του κοροναϊού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό του: www.foldingathome.org.

Πως δημιουργήθηκε το Folding @Home

Οι CEO από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως όπως AMD, Microsoft, Intel, Nvidia κλπ. συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους και σύστησαν το project ως ένα ακόμα εργαλείο έρευνας για ιατρικούς κυρίως σκοπούς.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς

Είναι απλό. Εγκαταστήστε το λογισμικό για να γίνετε εθελοντής και να διαθέσετε την υπολογιστική σας δύναμη, βοηθώντας στην καταπολέμηση των παγκόσμιων απειλών για την υγεία, όπως ο COVID19, η νόσος του Αλτσχάιμερ και ο καρκίνος. Το λογισμικό είναι εντελώς δωρεάν, εύκολο στην εγκατάσταση και ασφαλές στη χρήση.

Ο επιστημονικός ορισμός

Το Folding προσφέρεται σε τρέχουσες προσομοιώσεις πρωτεϊνών, των μοριακών μηχανισμών που εκτελούν τις περισσότερες από τις ενεργές διαδικασίες που συνδέονται με τη ζωή, από τη συστολή των μυών έως την αίσθηση του φωτός και την πέψη των τροφίμων. Εκμεταλλεύεται τη βιολογική εικόνα που παρέχουν αυτές οι προσομοιώσεις για να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή φαρμάκων για την καταπολέμηση των παγκόσμιων απειλών για την υγεία.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim