Το ανανεωμένο e-shop της αλυσίδας SmokerSteam είναι γεγονός!


Το ανανεωμένο e-shop της αλυσίδας SmokerSteam είναι γεγονός!

Νέες δυνατότητες και λειτουργίες στο online κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Μήπως ήρθε η ώρα να κόψετε το κάπνισμα; Μήπως σας προκαλεί περισσότερα προβλήματα απ’ όσο νομίζετε; Η αλυσίδα καταστημάτων πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου SmokerSteam έχει τη λύση για εσάς!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Είναι γεγονός πως όλο και περισσότεροι καπνιστές αλλάζουν αυτήν την κακιά συνήθεια και μεταβαίνουν στο άτμισμα που είναι το νέο trend της εποχής.

Η προϊστορία

Η συνεργασία μας με την εταιρία SmokerSteam ξεκινά στο μακρινό 2014 όπου ο Τραϊανός και ο Παναγιώτης μας εμπιστεύθηκαν για τη κατασκευή της πρώτης τους ιστοσελίδας. Η πρώτη έκδοση περιείχε περιορισμένη γκάμα προϊόντων, υγρών και αξεσουάρ για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Καθ’ ότι η διαφήμιση για τα συμβατικά και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχει απαγορευτεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρία αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο eshop, διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένα προϊόντα στην αγορά.

Το νέο eshop

Στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα SmokerSteam θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, μπαταρίες και φορτιστές, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, θήκες και πολλά άλλα. Εκτός από την γενική κατηγοριοποίηση θα βρείτε φίλτρα αναζήτησης προϊόντων και tags μέσα από τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε το κατάλληλο προϊόν για εσάς. Πέραν τούτου το κατάστημα διαθέτει αναζήτηση με βάση το όνομα, τον κωδικό κατασκευαστή, τα φίλτρα αναζήτησης και την περιγραφή προϊόντων σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε πως ακριβώς ονομάζεται το προϊόν που επιθυμείτε. Οι περιγραφές όλων των προϊόντων άλλαξαν, εμπλουτίστηκαν με video παρουσίασης και εκτεταμένο κείμενο ανάλυσης. Το καλάθι αγορών έγινε πολύ πιο απλό στη χρήση και εύκολο στη διαχείριση. Μπορείτε με τρία απλά βήματα η αγορά σας έχει ολοκληρωθεί χωρίς απαραίτητα να γίνετε μέλος της ιστοσελίδας. Η εταιρία SmokerSteam παρέχει εκπτώσεις και προσφορές στους επισκέπτες της καθώς και σύστημα συλλογής πόντων για τους συνεπείς πελάτες της.

Δείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα εδώ.

σμοκερστεαμ θεσσαλονικη

Η κριτική του πελάτη:

Όλα ξεκίνησαν από μια πρόταση φιλικής συνεργασίας με τα παιδιά της Hexabit. Η πρόταση δημιούργησε ιδέες και οι ιδέες στόχους. Έτσι ξεκινήσαμε ένα ελεύθερο project που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία γιατί είχε ως συνταγή την δημιουργική σκέψη και την άριστη συνεργασία δημιουργού και παραλήπτη. Με μια γρήγορη ματιά στο www.smokersteam.gr βρήκα 15 + 1 λόγους που συνεργάστηκα με την εταιρία HEXABIT.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim