Κατασκευή ιστοσελίδων για συνεργεία αυτοκινήτων και οχημάτων


Κατασκευή ιστοσελίδων για συνεργεία αυτοκινήτων και οχημάτων

Προώθηση τοπικών επιχειρήσεων συντήρησης - επιδιόρθωσης - service αυτοκινήτων και οχημάτων από την Hexabit Internet Services.

Όλο και περισσότεροι νέοι οδηγοί, μη έχοντας κάποιον μόνιμο μηχανικό για τη συντήρηση του οχήματός τους, στρέφονται στην αναζήτηση συνεργείου στο internet. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερα συνεργεία να θέλουν να προβληθούν στα αποτελέσματα της Google. Ως εκ τούτου ο αριθμός των αναζητήσεων για το συγκεκριμένο επάγγελμα αυξήθηκε εκθετικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά τη περίοδο της καραντίνας όπου πολλά συνεργεία παρέμειναν κλειστά.

Η δυνατότητα σύγκρισης ποιότητας υπηρεσιών και τιμών μέσω internet, αύξησε κατά μεγάλο βαθμό τον ανταγωνισμό στο αντικείμενο επιδιόρθωσης οχημάτων. Αυτή τη δυνατότητα την απέκτησαν οι χρήστες μέσω των κριτικών που αφήνουν οι υπόλοιποι από την εμπειρία τους στο εκάστοτε συνεργείο. Πλέον οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν εύκολα και γρήγορα έναν νέο μηχανικό για το αυτοκίνητό τους δοκιμάζοντας τις υπηρεσίες του, σε σχέση με το παρελθόν όπου η ανεύρεση συνεργείου γινόταν κυρίως από στόμα σε στόμα και από έντυπους επαγγελματικούς καταλόγους όπως ο Χρυσός Οδηγός.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω συνθηκών, η κατασκευή ιστοσελίδας για μηχανικούς αυτοκινήτων και συνεργείων αποτελεί μονόδρομο για μια επιχείρηση που θέλει να μείνει όρθια απέναντι στον ανταγωνισμό.

Ιστοσελίδες συνεργείων οχημάτων

Οι τύποι ιστοσελίδων συνεργείων είναι λίγοι και συγκεκριμένοι:

  • ιστοσελίδες για συνεργεία αυτοκινήτων
  • ιστοσελίδες για συνεργεία μοτοσυκλετών και μικρών οχημάτων όπως ποδήλατα και πατίνια
  • ιστοσελίδες για συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
  • ιστοσελίδες για οχήματα βαριάς βιομηχανίας όπως γερανοί και εκσκαφείς
  • ιστοσελίδες γι συνεργεία μικρών σκαφών (όχι ναυπηγεία)
  • ιστοσελίδες για βουλκανιζατέρ και πώλησης/αντικατάστασης ελαστικών
  • ιστοσελίδες e-shop πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτων που διαθέτουν εργαστήριο εφαρμογής αυτών στο όχημα
  • ιστοσελίδες για φανοποιούς
  • ιστοσελίδες για ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων

Αναπτύσσοντας τη ψηφιακή παρουσία ενός συνεργείου στο διαδίκτυο δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος για νέους πελάτες από πολλές περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης. Για ένα συνεργείο τοπικού χαρακτήρα, υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης του πελατολογίου του σε περιοχές που βρίσκονται μέχρι και 60χλμ. πιο μακριά από τη θέση του στο χάρτη. Όπως έχουμε αναφέρει και σε κείμενά μας στο παρελθόν, η ιστοσελίδα είναι ένα κατάστημα με βιτρίνα όλο τον κόσμο. Συνεπώς η κατασκευή ιστοσελίδας για συνεργείο είναι η καλύτερη λύση ανάπτυξης πελατολογίου και αύξησης των εσόδων.

Κατασκευή ιστοσελίδων για συνεργεία αυτοκινήτων

Οι επιχειρήσεις που συντηρούν και επισκευάζουν αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και γενικότερα οχήματα είναι πολύ σημαντικό να διαθέτουν ηλεκτρονική προβολή καθώς απευθύνονται σε πελάτες που εφόσον προκύψει ανάγκη, τους χρειάζονται άμεσα. Γι’ αυτό το λόγο και τα προαπαιτούμενα για τη σωστή ψηφιακή προβολή μιας επιχείρησης είναι:

  • Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας με έμφαση στην εξειδίκευση των μηχανικών
  • Μετάφραση των κειμένων τις ιστοσελίδας στα αγγλικά για επιχειρήσεις που απευθύνονται στις γειτονικές χώρες
  • Πρωτότυπο και μοναδικό περιεχόμενο - κειμενογράφηση από το μηδέν προτάσεων συντήρησης service αυτοκινήτου μέσω Blog αρθρογραφίας
  • Οδηγίες πρόσβασης στη θέση του συνεργείου στον χάρτη μέσω Google Maps
  • Παρουσίαση των υπηρεσιών και των εξτρά παροχών που διαθέτει η επιχείρηση
  • Πολλές λειτουργίες επικοινωνίας του πελάτη με το συνεργείο
  • Φωτογραφίες από παρελθοντικές επισκευές οχημάτων
  • Φωτογραφίες του χώρου εργασίας και κατά περίπτωση ιδιωτικού parking

Κατασκευή ιστοσελίδων συνεργείων αυτοκινήτων από την Hexabit

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα μικρό δειγματολόγιο από ιστοσελίδες συνεργείων που έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει από το μηδέν ώστε να εμπνευστείτε τη δική σας:

*Όλες οι ιστοσελίδες που παρουσιάζουμε φέρουν την υπογραφή μας στο κάτω μέρους τους (Hexabit).

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας συνεργείου. Το γραφείο μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και έχει πολλές καινούργιες ιδέες να σας παρουσιάσει.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim