Συμμετοχή της Hexabit στο event Cult Battles 2018


Συμμετοχή της Hexabit στο event Cult Battles 2018

Ένα πάρτυ νοσταλγίας των δεκαετιών 1980 και 1990 με μουσική και διάφορα οπτικά εφέ.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Hexabit Internet Services στέκεται αρωγός στο εγχείρημα του CultBattles. Όντας νοσταλγοί για τις δεκαετίες του 1980 και 1990 συμμετέχουμε έμπρακτα στη διοργάνωση του event που πραγματοποιείται στον πολυχώρο Principal Club Theater. Όπως κάθε χρόνο από το 2011 έτσι και φέτος η είσοδος ήταν δωρεάν και προσέγγισε χιλιάδες κόσμο από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τι είναι το CultBattles

Το Cult Battles ιδρύθηκε το 2011, στη Θεσσαλονίκη από μια ομάδα 10 ατόμων με κοινές παιδικές εμπειρίες. Η ιδέα πίσω από το έργο ξεκίνησε αρχικά ως αστείο μεταξύ των μελών του που αργότερα εξελίχθηκε σε ανασκαφική «μάχη» του παρελθόντος.

Σήμερα οι Cult Battles διοργανώνουν μία φορά το χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ της Ευρώπης με θέμα τη δεκαετία του '80 και του '90, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων επιτυχιών εκείνης της εποχής, καθώς και vintage καταστήματα ρούχων, παιχνίδια arcade, τηλεοπτικά παιχνίδια και πολλά άλλα!

Χορηγικά πακέτα

Εάν θέλετε κι εσείς να συμμετέχετε ενεργά στη διοργάνωση του πάρτυ ως εθελοντής ή ως χορηγός μπορείτε να ακολουθήσετε το πάρτυ στα social media και να μείνετε ενημερωμένοι για ανακοινώσεις και νέα event που πραγματοποιούνται.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του event

Ακολουθήστε τη σελίδα του event στο Facebook

Ακολουθήστε το προφίλ του event στο Instagram

Δείτε το σχετικό intro video:

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim