Συμμετοχή της Hexabit στο ετήσιο τουρνουά της ΕΨΥΚΑ


Συμμετοχή της Hexabit στο ετήσιο τουρνουά της ΕΨΥΚΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Hexabit συμμετείχε στη διοργάνωση του τουρνουά ΕΨΥΚΑ.

170 Αθλητές ΑμεΑ την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 συμμετείχαν στο 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μακεδονικού. Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση του αθλητισμού στα άτομα με αναπηρία. Παράλληλα η δράση αυτή έχει ως σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των φορέων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΑμεΑ, καθώς και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Ποια είναι η ΕΨΥΚΑ

Η Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.) αποτελεί μια εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1990 μέσα από την ανάγκη για μία ουσιαστική, ριζική και βαθιά ανθρώπινη Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση. Διαθέτει μεγάλο αριθμό υποδομών όπως Οικοτροφεία, Ξενώνες, Προστατευόμενα Διαμερίσματα, Κέντρα Ημέρας και Κινητές Μονάδες Ψυχικής Υγείας. Παράλληλα έχει μεγάλο αριθμό ανθρωπίνου δυναμικού άρτια εκπαιδευμένου και βαθιά ευαισθητοποιημένου σε θέματα ΑμεΑ στο οποίο επενδύει συνεχώς.

tournoua podosfairou epsyka 2019

Τι είναι το τουρνουά ποδοσφαίρου ΕΨΥΚΑ

Το συγκεκριμένο τουρνουά λαμβάνει χώρα τα τελευταία τρία χρόνια και εκτός από τους αγώνες των ομάδων ΑμεΑ φιλοξενεί μεγάλο αριθμό επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, παραγόντων, προπονητών και ανθρώπων της τέχνης και του αθλητισμού. Συνδιοργανώνεται από την ΕΨΥΚΑ και την ΚΟΙΣΠΕ “ΙΡΙΣ” και έχει χορηγούς την ΕΡΤ, τον όμιλο MetroMedia και άλλους μεγάλους υποστηρικτές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΨΥΚΑ

Λάβετε μέρος στο τουρνουά ως χορηγός ή ως υποστηρικτής και συμβάλλετε στο μεγάλο κοινωνικό έργο της εταιρίας ΕΨΥΚΑ. Προτρέπουμε όλες τις εταιρίες να συμμετέχουν εθελοντικά στον αγώνα ομαλής ένταξης ευπαθών ομάδων στο χώρο του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του τουρνουά

giorgos mavridis tatooligans hexabit
Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim