Σύνδεση ενός eshop για online πληρωμές με τις ελληνικές τράπεζες


Σύνδεση ενός eshop για online πληρωμές με τις ελληνικές τράπεζες

Συνδέστε το eshop σας με online πληρωμές εύκολα και γρήγορα, με την υπηρεσία της Hexabit.

Η σύνδεση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με τις online πληρωμές περιλαμβάνει την ενσωμάτωση μιας πύλης πληρωμών στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε οι πελάτες να μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές για προϊόντα ή υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο.

Οι συνηθέστεροι τρόποι πληρωμής για ένα e-shop είναι η τραπεζική κατάθεση, η αντικαταβολή ή η πληρωμή στο κατάστημα που συνήθως επιλέγεται μόνο για παραλαβή προϊόντων από το κατάστημα. Οι παραπάνω τρόποι πληρωμής χαρακτηρίζονται ως “offline payments” ή αλλιώς πληρωμή εκτός διαδικτύου.

Ενσωματώνοντας μια πλατφόρμα εμπορίου στις ηλεκτρονικές πληρωμές, δίνετε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να μπορούν να πληρώσουν απευθείας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλουν και να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους.

Πύλες πληρωμών - Payment Gateways

Η πύλη πληρωμών είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει την επεξεργασία των ηλεκτρονικών πληρωμών με ασφαλή διαβίβαση των δεδομένων πληρωμής μεταξύ του ιστοτόπου σας και του επεξεργαστή πληρωμών. Αυτή η διαβίβαση γίνεται υποχρεωτικά μέσω κρυπτογραφημένης μετάδοσης δεδομένων SSL ώστε να αποφευχθούν κακόβουλες ενέργειες από χρήστες ή προγράμματα. Υπάρχουν διάφοροι πάροχοι πύλης πληρωμών. Στην Ελλάδα όλες οι τράπεζες προσφέρουν ένα τέτοιου είδους περιβάλλον, το οποίο η Hexabit είναι σε θέση να συνδέσει με το eshop σας. Πέραν των ελληνικών τραπεζών, υπάρχουν κι άλλες πύλες πληρωμής όπως το PayPal, το Stripe, το Authorize.net κ.α.

piraeus bank
alpha bank
eurobank
nbg
paypal logo
viva wallet

Πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για να επιλέξετε, όπως το WooCommerce, το Shopify, το Magento κ.λπ. Αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν διάφορα χαρακτηριστικά για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Η διαδικασία ενσωμάτωσης μιας πύλης πληρωμών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πλατφόρμα που επιλέγετε.

Η ενσωμάτωση μιας πύλης πληρωμών περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του προγράμματος με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, τη ρύθμιση των απαραίτητων διαπιστευτηρίων και τη δοκιμή της ροής πληρωμών για να διασφαλιστεί ότι οι συναλλαγές επεξεργάζονται σωστά. Αυτή η διαδικασία μπορεί να απαιτεί κάποιες τεχνικές γνώσεις και μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια ενός προγραμματιστή.

Οι πύλες πληρωμών συνήθως χρεώνουν τέλη συναλλαγής (κρατήσεις) για κάθε πληρωμή που διεκπεραιώνεται, καθώς και άλλα τέλη, όπως μηνιαία τέλη συνδρομής ή τέλη επιστροφών, ακριβώς όπως γίνεται και με τα ηλεκτρονικά μηχανήματα POS που υπάρχουν στα φυσικά καταστήματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη δομή τιμολόγησης του παρόχου πύλης πληρωμών πριν την ενσωματώσετε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Πλέον είναι απαραίτητο για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις να προσφέρουν στους πελάτες τους έναν βολικό και ασφαλή τρόπο για να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους και αυτό επιτυγχάνεται με τη σύνδεση του eshop με μια πλατφόρμα online πληρωμών.

Επικοινωνήστε με τους έμπειρους προγραμματιστές της Hexabit για την κατασκευή του νέου σας e-shop και τη σύνδεσή του με online πληρωμές.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim