Σύνδεση του Joomla! e-Shop με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Shopflix


Σύνδεση του Joomla! e-Shop με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Shopflix

Αρχές του 2022 εμφανίστηκε στην αγορά, μια καινούργια πλατφόρμα σύγκρισης τιμών, το Shopflix, με μεγάλες φιλοδοξίες και πολύ οργανωμένο marketing.

Τι είναι οι ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών όπως το Shopflix, το BestPrice και το Skroutz

Οι ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών, βοηθούν σημαντικά τον ανταγωνισμό λιανικής πώλησης μιας και όλο και περισσότερα καταστήματα κάνουν την εμφάνισή τους, χωρίς να διαθέτουν φυσικό κατάστημα. Έτσι, ο νέος επιχειρηματίας με σύγχρονες ιδέες, έχει τη δυνατότητα να επενδύσει μικρότερο κεφάλαιο με το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Μέσω της ιστοσελίδας ShopFlix, ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, έχει τη δυνατότητα προβολής των προϊόντων του, αρκεί να διαθέτει eshop. Μέσα από τη μεγάλη λίστα καταστημάτων ο τελικός καταναλωτής έχει την ευκαιρία να συγκρίνει τιμές και να διαβάσει αξιολογήσεις καταστημάτων, ώστε να επιλέξει το καταλληλότερο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα προβολής ενός eshop στο Shopflix

Λόγω της συνεχούς προβολής των προϊόντων σας, πετυχαίνετε αύξηση τζίρου με ελάχιστο κόστος επένδυσης και τεράστια πελατειακή βάση μιας και το shopflix παρέχει πρόσβαση σε εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες.

Με βάση τα παραπάνω, αυξάνεται η επισκεψιμότητα του ιστοτόπου σας, γεγονός που αποτελεί σημαντικό παράγοντα οργανικής προώθησης της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα του Google. Παράλληλα, η πλατφόρμα προσφέρει μοναδική προβολή για κάθε κατάστημα μέσω υπηρεσιών digital marketing και διαφημίσεων σε άλλα μέσα όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο κλπ.

Σύνδεση eshop Joomla! με το Shopflix

Ο ιδιοκτήτης του eshop, αφού κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα ShopFlix, απαιτείται να στείλει νομικά έγγραφα ώστε να αναγνωριστεί η επιχείρησή του χωρίς να υπάρχουν άλλα προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή του (αρκεί να διαθέτει δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα).

Κατόπιν έρχεται η σειράς μας...

Η λύση της Hexabit

Δημιουργία αρχείου ροής δεδομένων - προϊόντων από το eShop σας: Η Hexabit αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη σύνδεση του eshop σας με το shopflix. Αυτή η ενέργεια απαιτεί προγραμματιστικές διαδικασίες δημιουργίας ενός αρχείου xml, σύμφωνα με τις οδηγίες του shopflix, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα, “διαβάζει” και αντλεί πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις κατηγορίες αυτών, που υπάρχουν στο eshop σας.

Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε σύνδεση του Joomla! site σας με το shopflix, ανεξαρτήτως προγράμματος διαχείρισης eshop που χρησιμοποιείτε.

Σε περίπτωση που οι κωδικοί ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν ξεπερνούν τους 20 και δεν αλλάζουν συχνά στοιχεία τα προϊόντα, τότε η δημιουργία αυτού του αρχείου μπορεί να γίνει χειροκίνητα, ώστε ο πελάτης να γλιτώσει το κόστος σύνδεσης joomla eshop με το shopflix.

Για τις περιπτώσεις όμως, που το e-shop διαθέτει πολλά προϊόντα τότε η δημιουργία αρχείου ροής xml για σύνδεση με το shopflix είναι η μόνη επιλογή.

Πως λειτουργούν τα αρχεία δεδομένων xml

Τα αρχεία δεδομένων τύπου xml, δημιουργούνται από τους προγραμματιστές. Είναι δυναμικά καθώς ανανεώνουν αυτόματα το περιεχόμενό τους. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από την πλευρά του διαχειριστή.

Κάθε φορά που ο χειριστής του eshop αλλάζει μια πληροφορία σε κατηγορίες ή προϊόντα, τότε το αρχείο xml, διαβάζει τη βάση δεδομένων του eshop και καταχωρεί στα περιεχόμενά του τα δεδομένα, αυτόματα.

Η Hexabit προσφέρει σύνδεση eshop με το Shopflix δωρεάν μαζί με την κατασκευή ενός καινούργιου eshop.

Μήπως ήρθε η ώρα να συνεργαστείτε μαζί μας;

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim