Σύνδεση του Joomla! e-Shop με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Skroutz


Σύνδεση του Joomla! e-Shop με την πλατφόρμα σύγκρισης τιμών Skroutz

Έχετε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα με το πασίγνωστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου “Joomla!”; Θέλετε να το συνδέσετε με το Skroutz; Σας έχουμε τη λύση!

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο ελληνικό διαδίκτυο με μεγάλη επιτυχία. Αυτή η λογική έχει πολύ χρήσιμα αποτελέσματα στον τελικό καταναλωτή μιας και η επιλογή καταστήματος για αγορά εξοπλισμού, είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ.

Παράλληλα, αυτές οι ιστοσελίδες έχουν βοηθήσει σημαντικά στον ανταγωνισμό της λιανικής, με όλο και περισσότερα καταστήματα πώλησης εξοπλισμού να κάνουν την εμφάνισή τους, χωρίς να διαθέτουν φυσικό κατάστημα. Έτσι ένας νέος επιχειρηματίας με σύγχρονες ιδέες, έχει τη δυνατότητα να επενδύσει μικρότερο κεφάλαιο με το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχετε ήδη ένα κατάστημα eshop σε Joomla! και δεν έχετε μπει ακόμα στο Skroutz; Η διαδικασία είναι απλή και κρατάει μόλις λίγες μέρες!

Σύνδεση eshop Joomla! με το Skroutz

Για αρχή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πρέπει να κάνει εγγραφή στη πλατφόρμα του Skroutz. Στη συνέχεια απαιτείται η αποστολή νομικών εγγράφων έτσι ώστε η πλατφόρμα να είναι σε θέση να αναγνωρίσει την ορθότητα και την υπόσταση της επιχείρησης. Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα συμμετοχής στο Skroutz αρκεί ο πελάτης να έχει κάνει σύσταση επιχείρησης.

Κατόπιν έρχεται η σειράς μας...

Η λύση της Hexabit

Δημιουργία ροής δεδομένων - προϊόντων από το eShop σας: Η Hexabit είναι σε θέση να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη σύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με το skroutz. Αυτή η ενέργεια απαιτεί διαδικασίες δημιουργίας ενός αρχείου, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα, “διαβάζει” η πλατφόρμα του skroutz και αντλεί πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις τιμές σας.

Η δημιουργία αυτού του αρχείου απαιτεί προγραμματιστικές διαδικασίες που αναλαμβάνει η Hexabit. Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε σύνδεση του Joomla! site σας με το skroutz, ανεξαρτήτως προγράμματος διαχείρισης eshop που χρησιμοποιείτε.

Σε περίπτωση που οι κωδικοί ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν ξεπερνούν τους 20 και δεν αλλάζουν συχνά στοιχεία τα προϊόντα, τότε η δημιουργία αυτού του αρχείου μπορεί να γίνει χειροκίνητα, ώστε ο πελάτης να γλιτώσει το κόστος σύνδεσης joomla eshop με το skroutz.

Για τις περιπτώσεις όμως, που το e-shop διαθέτει πολλά προϊόντα τότε η δημιουργία αρχείου ροής xml για σύνδεση με το skroutz είναι η μόνη επιλογή.

Πως λειτουργούν τα αρχεία σύνδεσης xml

Τα αρχεία xml δημιουργούνται από τους προγραμματιστές και έχουν δυναμικό χαρακτήρα ανανέωσης των περιεχομένων τους. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από την πλευρά του πελάτη.

Κάθε φορά που ο διαχειριστής του eshop αλλάζει μια λεπτομέρεια σε κατηγορία ή προϊόν, τότε το αρχείο xml, διαβάζει και καταχωρεί στα περιεχόμενά του, αυτόματα τις πληροφορίες.

Η Hexabit προσφέρει τη σύνδεση με το Skroutz δωρεάν μαζί με την κατασκευή ενός καινούργιου eshop. Μήπως ήρθε η ώρα να συνεργαστείτε μαζί μας;

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim