Video παρουσίασης σε μια ιστοσελίδα: Πόσο σωστή τεχνική είναι;


Video παρουσίασης σε μια ιστοσελίδα: Πόσο σωστή τεχνική είναι;

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να κάνετε μια ισχυρή πρώτη εντύπωση στους χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας.

Είναι σημαντικό να τραβήξετε την προσοχή των επισκεπτών σας και να τους κάνετε να ενδιαφερθούν για το τι έχετε να προσφέρετε. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να συμπεριλάβετε μια παρουσίαση video στον ιστότοπό σας. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τα οφέλη της παρουσίασης βίντεο και γιατί είναι τόσο σημαντικό στοιχείο της διαδικτυακής σας παρουσίας.

Θετικό αντίκτυπο χρήσης video σε μια ιστοσελίδα

Μια παρουσίαση με βίντεο είναι ένας ελκυστικός τρόπος επικοινωνίας με το κοινό σας. Συνδυάζοντας εικόνες, ήχο και κείμενο, μπορείτε να μεταφέρετε πληροφορίες με τρόπο που να είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικός και ενημερωτικός. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν προσπαθείτε να προωθήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Μια παρουσίαση με βίντεο μπορεί να βοηθήσει το κοινό σας να κατανοήσει πώς λειτουργεί το προϊόν ή η υπηρεσία σας και γιατί θα πρέπει να επιλέξει την επιχείρησή σας έναντι των ανταγωνιστών σας.

Tip: Όπως και σε κάθε άλλο μέσο multimedia, είναι σημαντικό να προβάλλετε περισσότερο το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους σας.

Δημιουργία εμπιστοσύνης και βελτίωση εμπειρίας χρήστη

Η εμπιστοσύνη είναι ένας κρίσιμος παράγοντας σε κάθε επιχειρηματική σχέση. Όταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, θέλει να αισθάνεται σίγουρος ότι μπορεί να σας εμπιστευτεί. Η συμπερίληψη μιας παρουσίασης βίντεο στον ιστότοπό σας μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση αυτής της εμπιστοσύνης. Μια παρουσίαση βίντεο μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητα, τις αξίες και την τεχνογνωσία της εταιρείας σας. Μοιραζόμενοι την ιστορία σας και επιδεικνύοντας τις γνώσεις σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αίσθηση εμπιστοσύνης με το κοινό σας.

Στον σημερινό κόσμο με τους γρήγορους ρυθμούς, οι άνθρωποι δεν έχουν πολλή υπομονή. Θέλουν πληροφορίες γρήγορα και εύκολα. Μια παρουσίαση βίντεο μπορεί να το προσφέρει αυτό. Προσφέροντας μια οπτική και ακουστική εμπειρία, μια παρουσίαση βίντεο μπορεί να διευκολύνει το κοινό σας να κατανοήσει τι προσφέρετε και πώς λειτουργεί.

Κι όμως: η προσθήκη video βελτιώνει το SEO

Μία έκφραση που δύσκολα θα λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια, μιας και οι ταχύτητες internet δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σε video πολλών mb. Με την έλευση των οπτικών ινών όμως, η συνθήκη αυτή έχει αλλάξει...

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αποτελεί βασικό παράγοντα για να γίνει ο ιστότοπός σας αντιληπτός από τους δυνητικούς πελάτες. Το περιεχόμενο βίντεο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε το SEO σας. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google δίνουν προτεραιότητα στους ιστότοπους που διαθέτουν περιεχόμενο βίντεο, οπότε η παρουσίαση βίντεο στον ιστότοπό σας μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της κατάταξής σας στις μηχανές αναζήτησης. Επιπλέον, τα βίντεο είναι πιο πιθανό να κοινοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που μπορεί επίσης να συμβάλει στην αύξηση της προβολής σας στο διαδίκτυο.

Προσοχή: Ακόμη και σήμερα με γρήγορες ταχύτητες internet, είναι σημαντικό τα embed video μιας ιστοσελίδας είναι βελτιστοποιημένα και όσο το δυνατόν χαμηλότερα σε όγκο mb.

Άυξηση των μετατροπών

Ο απώτερος στόχος κάθε ιστότοπου είναι η μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες. Μια παρουσίαση με βίντεο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των ποσοστών μετατροπής σας. Σύμφωνα με μια μελέτη της Eyeview, η συμπερίληψη ενός βίντεο σε μια σελίδα προορισμού μπορεί να αυξήσει τις μετατροπές έως και 80%. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα βίντεο μπορούν να βοηθήσουν στην εξήγηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας με τρόπο εύληπτο και ελκυστικό. Επιπλέον, τα βίντεο μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας συναισθηματικής σύνδεσης με το κοινό σας, γεγονός που μπορεί να το κάνει πιο πιθανό να αναλάβει δράση.

Είναι σχεδόν σίγουρο πως η ύπαρξη ενός βίντεο στον ιστοσελίδα σας τα επόμενα χρόνια θα είναι απαραίτητη. Εάν δεν χρησιμοποιείτε επί του παρόντος περιεχόμενο βίντεο στον ιστότοπό σας, ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το προσθέσετε στη στρατηγική μάρκετινγκ σας. Με τη σωστή παρουσίαση βίντεο, μπορείτε να κάνετε ισχυρή εντύπωση στο κοινό σας και να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim