Τιμητική διάκριση του CEO της Hexabit Νίκου Σιδηρόπουλου στα βραβεία Γε’νέο επιχειρείν 2018


Τιμητική διάκριση του CEO της Hexabit Νίκου Σιδηρόπουλου στα βραβεία Γε’νέο επιχειρείν 2018

Βράβευση της Hexabit στην εκδήλωση Γε’νέο επιχειρείν 2018 που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.

Ενημερωθείτε σχετικά με τα βραβεία Γε’νέο επιχειρείν:

Τι είναι τα βραβεία Γε’νέο επιχειρείν

Ο θεσμός των βραβείων “Γε’νέο επιχειρείν” δημιουργήθηκε το 2017 από ανθρώπους με όραμα την ανάδειξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στη σύγχρονη εποχή παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Στόχος της εκδήλωσης είναι η εξωστρέφεια του θεσμού και η δημιουργία παγκόσμιου δικτύου νέων επιχειρηματιών επιλεγμένων με αξιοκρατικά κριτήρια. Σε διάρκεια τεσσάρων ετών, βραβεύτηκαν περισσότεροι από 137 νέοι επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι επιτροπές αξιολόγησης και επιλογής των βραβευθέντων είναι τα επαγγελματικά επιμελητήρια Ελλάδας και Κύπρου (π.χ. το Εμπορικό και Βιομηχανικό επιμελητήριο Κύπρου), φορείς όπως η Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, ο Εμπορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Πολιτισμού της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας.

κοινό βραβείων γε’νέο επιχειρείν 2018

Οι θεσμικοί συνδιοργανωτές συμβάλλουν τα μέγιστα για την υλοποίηση της εκδήλωσης κυρίως με την έμπρακτη στήριξη τους σε θέματα επιτροπών, συνεργαζόμενων φορέων και προετοιμασίας.

Σε κάθε εκδήλωση βρίσκεται πλήθος καλεσμένων της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη της εκάστοτε διακυβέρνησης καθώς και τοπικοί φορείς ή πρόεδροι επαγγελματικών, εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων. Ενδεικτικά στις εκδηλώσεις έχουν βρεθεί κατά καιρούς φορείς, όπως η Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε., η ΔΕΘ Helexpo, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, η Β.Ε.Θ. και το Money Show. Επίσης την εκδήλωση έχουν τιμήσει με την παρουσία τους ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και υφυπουργός εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας, ο αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού κ. Αλέξανδρος Θάνος, ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ. Παντελής Αγγελίδης, ο υφυπουργός τουρισμού Κύπρου κ. Σάββας Περδίος, ο Δρ. Ευριπίδης Πολυκάρπου, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας και πολλοί άλλοι.

Η διάκριση της Hexabit Internet Services

Η εταιρία μας βραβεύτηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στο θεσμό των βραβείων που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της εκδήλωσης που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από κοινού από το Money Show και το περιοδικό «Θεσσαλονίκης Δρώμενα», βραβεύτηκαν μερικοί από τους ισχυρότερους νέους κάτω των 40 ετών στη βόρεια Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Hexabit, Σιδηρόπουλος Νικόλαος, παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο της Ορθολογισμός Α.Ε. κ. Δημήτρη Πανοζάχο για την κατηγορία “Νέοι επιχειρηματίες - Γε΄νέο Επιχειρείν” 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό των βραβείων μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι βραβευμένοι:

αναμνηστική φωτογραφία βραβευμένων γε’νέο επιχειρείν 2018
Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim