Ενδιαφέροντα κανάλια στο YouTube: Brian Dean - S.E.O. specialist


Ενδιαφέροντα κανάλια στο YouTube: Brian Dean - S.E.O. specialist

Πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κανάλια στη δημοφιλή πλατφόρμα θέασης βίντεο το Youtube. Το κανάλι του Brian Dean CEO της ιστοσελίδας για seo Backlinko.

Αυτά τα video είναι επιμορφωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με μοναδικό περιεχόμενο τις τεχνικές και τις λύσεις που υπάρχουν για την οργανική προώθηση μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Ποιος είναι ο Brian Dean

Το Entrepreneur.com τον χαρακτηρίζει ως "Seo Genius" μιας και έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με βάση τη συμπεριφορική μελέτη των μηχανών αναζήτησης και του τρόπου που “αντιδρούν” στις διάφορες αλλαγές πάνω σε μια ιστοσελίδα.

Το γνωστό Forbes.com κατέταξε την ιστοσελίδα αρθρογραφίας του ως “top blog to follow” μιας και οι συμβουλές του ακολουθούνται από κολοσσούς του τομέα.

Το Success Magazine αναφέρεται στον Brian ως “ο κορυφαίος ειδικός στον κόσμο στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης” λόγω της επιρροής του ιστολογίου του, το οποίο προσεγγίζει πάνω από 5 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο!!!

Μία ποιοτική πηγή έμπνευσης, διακεκριμένη και αναγνωρίσιμη από όλον τον κόσμο του seo ιστοσελίδων, το γνωστό blog του Brian Dean: https://backlinko.com/blog

Τι μας αρέσει στο συγκεκριμένο κανάλι

Ο Αμερικανός Brian οπτικοποίησε το πάθος του για βελτιστοποίηση ιστοσελίδων δημιουργώντας το προσωπικό του κανάλι στο Youtube το οποίο σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε:
https://www.youtube.com/c/BrianDean

Αυτό που μας αρέσει κυρίως είναι η σαφής αποτύπωση των ιδεών του, χωρίς δύσκολους όρους. Παράλληλα όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται με γραφικά και παραδείγματα, γεγονός που κάνει την εκμάθηση seo ακόμα πιο εύκολη μέσω του καναλιού του. Πέραν τούτου ο Brian Dean εξηγεί την ουσία του επαγγέλματος χωρίς να υπεκφεύγει και χωρίς να “κρύβει” τεχνικές που τον έφεραν στην επιτυχία.

Τι μπορεί να μάθει κάποιος από τον Brian Dean

Στα video του καναλιού παρουσιάζονται κρίσιμες διαδικασίες ανάπτυξης ενός ιστοτότου όπως:

  • Στρατηγικές ανάπτυξης επισκεψιμότητας ιστοσελίδας
  • Αναρρίχηση ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google βήμα-προς-βήμα
  • Πως να βαθμολογηθείτε με υψηλό σκορ από τη Google
  • Τεχνικές ανάπτυξης ποιοτικού περιεχομένου
  • Εξειδικευμένη έρευνα λέξεων κλειδιών για την ιστοσελίδα σας
  • Πως να γίνετε SEO Expert
  • Οι απόλυτες στρατηγικές marketing
  • Ποια είναι όντως τα σημαντικά backlinks για έναν ιστότοπο
  • Οργανική προώθηση ιστοσελίδας
  • Τεχνικές off-page seo

και άλλα πολλά που αξίζει να δείτε στο κανάλι του.

Εκτός από το YouTube μπορείτε να βρείτε τον Brian στο προσωπικό του LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/brianedean

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim