E-commerce development: Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος


E-commerce development: Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος

Στην εταιρία Hexabit θα βρείτε πληθώρα επιλογών που αφορούν τη σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων ηλεκτρονικού καταστήματος.

Θέλοντας να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων, σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο σχεδίασης και ανάπτυξης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Τι είναι το e-commerce

Η ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου ή αλλιώς “e-commerce” αναφέρεται στη διαδικασία δημιουργίας και σχεδιασμού ηλεκτρονικών καταστημάτων, ιστότοπων και άλλων ψηφιακών πλατφορμών που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε πελάτες μέσω του διαδικτύου. Η ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνει μια ποικιλία διαφορετικών δεξιοτήτων και τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού ιστοσελίδων, της ανάπτυξης ιστοσελίδων, της διαχείρισης βάσεων δεδομένων και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου e-shop περιλαμβάνουν συνήθως χαρακτηριστικά όπως καταλόγους προϊόντων, καλάθια αγορών, πύλες πληρωμών, συστήματα διαχείρισης παραγγελιών και λειτουργίες αποστολής και παράδοσης. Οι προγραμματιστές ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιούν μια ποικιλία γλωσσών προγραμματισμού, πλατφορμών και πλαισίων για την κατασκευή αυτών των χαρακτηριστικών, όπως HTML, CSS, JavaScript, PHP, Python, Ruby και άλλα.

Η ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία μιας φιλικής προς το χρήστη και ελκυστικής εμπειρίας ηλεκτρονικών αγορών για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένης της διαισθητικής πλοήγησης, των περιγραφών προϊόντων, των εικόνων και των βίντεο, των αξιολογήσεων και άλλων. Οι προγραμματιστές ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν επίσης να ενσωματώσουν άλλα χαρακτηριστικά, όπως η κοινή χρήση κοινωνικών μέσων, τα chatbots υποστήριξης πελατών και τα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις.

Η ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελεί κρίσιμο μέρος των σύγχρονων επιχειρήσεων, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες προτιμούν να κάνουν αγορές μέσω διαδικτύου και οι επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμοστούν για να παραμείνουν ανταγωνιστικές στην ψηφιακή αγορά.

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim