Κατασκευή E-shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Κατασκευη ηλεκτρονικου καταστηματος Hexabit

 • Τι είναι το e-shop;

  Το e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου όπου δίνεται η δυνατότητα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών και διακρίνεται σε business-to-business (το εμπόριο γίνεται μεταξύ επιχειρήσεων - B2B) και σε business-to-consumer (οι συναλλαγές γίνονται μεταξύ επιχείρησης και καταναλωτή ως ιδιώτη - B2C).  Αξίζει να επενδύσω στη δημιουργία ενός eshop;

  Το e-shop είναι αδιαμφισβήτητα ένα ισχυρό εργαλείο για την επιχείρησή σας καθώς πρόκειται για ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον προβολής των αγαθών και υπηρεσιών σας σε ένα αγοραστικό κοινό σαφέστατα μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να προσελκύσει ένα φυσικό κατάστημα και με μικρότερο κόστος λειτουργίας. Αποτελεί μια έξυπνη και συνάμα απαραίτητη επένδυση για όποιον στοχεύει να εξελίξει την επιχείρησή του και να επεκτείνει την εμπορική του δραστηριότητα αξιοποιώντας την δυναμική του ίντερνετ.

   

 • Πως θα πρέπει να είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

  Η τελική επιλογή του eshop από τον καταναλωτή για την πραγματοποίηση αγοράς εξαρτάται αποκλειστικά από την προσωπική κρίση του. Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε το περιβάλλον εκείνο που θα είναι άρτιο λειτουργικά και θα προσφέρει τα κατάλληλα οπτικά ερεθίσματα ώστε να διευκολύνει την αγορά. Αυτό το πετυχαίνουμε δίνοντας έμφαση στην ελκυστικότητα της παρουσίασης του προϊόντος, την ευκολία περιήγησης και άμεσης μετάβασης στο ταμείο καθώς και την ευκολία επιλογής τρόπου πληρωμής στο eshop.

  Μερικά από τα πιο γνωστά εργαλεία που χρησιμοποιούμε:


  magento
  virtuemart joomla
  woocommerce wordpress
  zen-cart
  prestashop
  Shopify
 • Η λύση της Hexabit

  Μετά τον προσδιορισμό της ταυτότητας της επιχείρησης και των στόχων που θέλει να επιτύχει με την είσοδο της στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, η ομάδα της Hexabit εργάζεται αδιάλειπτα για να σας παρέχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή e-shop ώστε να είναι σε θέση όχι μόνο να το σχεδιάσει εξ’ αρχής αλλά και να το ενσωματώσει στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα καθώς και να το συνδέσει με το ERP σύστημα της εταιρίας σας.

  Το ηλεκτρονικό εμπόριο απαιτεί πρακτικότητα, ευκολία και ποικιλία επιλογών για τον επισκέπτη του site. Η Hexabit ανταποκρίνεται και στις τρεις αυτές απαιτήσεις και σας εξασφαλίζει:

  • Άμεση και εύκολη περιήγηση στο e-shop με αυτοματοποιημένες διαδικασίες

  • Πληθώρα μεθόδων πληρωμής και αποστολής των παραγγελιών (σύνδεση με τις online πληρωμές από όλες τις ελληνικές τράπεζες, PayPal, Google Checkout κ.α.)

  • Γρήγορο και απλό check-out

  • Δυνατότητα διασύνδεσης του eshop σας με απεριόριστο αριθμό άλλων ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου σε οποιαδήποτε χώρα

  • Δυνατότητα διασύνδεσης με γνωστές πλατφόρμες πωλήσεων (Skroutz, Bestprice, κτλ.) όπου μπορείτε να επιλέγετε ποια προϊόντα θα προβάλλονται και η Hexabit αναλαμβάνει την δημιουργία του αρχείου σύνδεσης του e-shop σας

  • Σύνδεση του e-shop με το πρόγραμμα αποθήκης του φυσικού καταστήματος σας ώστε όλα τα δεδομένα να εισέρχονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα

  Παράλληλα φροντίζει για μια ολοκληρωμένη και χρηστική λύση και διαθέτει:

  • Full-responsive σχεδίαση ώστε να επιτρέπεται η αυτόματη προσαρμογή της σελίδας του eshop σε οποιαδήποτε ανάλυση οθόνης (οθόνες Η/Υ και laptops, tablets, smartphones)

  • Εφαρμογή του βασικού της πακέτου SEO ώστε το e-shop να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και να εντοπίζεται εύκολα με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά.

  • Δωρεάν φιλοξενία (web hosting) για 1 έτος με κάθε κατασκευή ενός νέου eshop

  • Διαρκή τεχνική υποστήριξη

  Πέρα από το τεχνικό κομμάτι η Hexabit μεριμνά και για την καλλιτεχνική επιμέλεια του e-shop με ελκυστικά και καλαίσθητα σχέδια που ανταποκρίνονται στη γενικότερη αισθητική της επιχείρησής σας.

  Στη Hexabit φροντίζουμε να σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για πετύχετε στις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσω του eshop σας. Βασικό μας μέλημα σε κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε είναι η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της τεχνικής αρτιότητας!


ΣυμβουλήΕκμεταλλευτείτε τα εργαλεία που σας παρέχει το ίντερνετ και δραστηριοποιηθείτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω της δημιουργίας e-shop!

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim