Τεχνική Υποστήριξη - Συντήρηση Ιστοσελίδας

Ανανεωση περιεχομενου - αναβαθμιση ιστοσελιδας

 • Τι εννοούμε με τον όρο Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδας ή E-shop;

  Προκειμένου να επιβιώσει μια ιστοσελίδα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο διαδικτυακό περιβάλλον και να λειτουργεί σωστά, πρέπει να συμβαδίζει με τα τελευταία τεχνολογικά δεδομένα και να υποστηρίζεται από προγραμματιστές. Κάποια από αυτά είναι ο αλγόριθμος της Google και το πρότυπο κατασκευής ποιοτικού κώδικα ιστοσελίδων W3C.

  Επίσης, όταν το πρόγραμμα διαχείρισης της ιστοσελίδας επιβάλλει την αναβάθμιση του, τότε ο τεχνικός πρέπει να το αναβαθμίσει και να ελέγξει αν λειτουργούν σωστά όλα τα επιμέρους σημεία.


  Τι εννοούμε με τον όρο Συντήρηση Ιστοσελίδας ή E-shop;

  Όλες οι ιστοσελίδες οφείλουν να ανανεώνουν συνεχώς το περιεχόμενο και την εμφάνιση τους. Πρόκειται για μια σύγχρονη αναγκαιότητα, αφού με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να συντηρούμε τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. Στην Hexabit, το έργο που θα σας παραδοθεί είναι πλήρως διαχειρίσιμο ακόμα και από έναν αρχάριο χρήστη, καθώς όλες οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε διαθέτουν διαχειριστικό περιβάλλον περιεχομένου (CMS).
  Μπορείτε να διαβάσετε στο Blog μας τι είναι το περιβάλλον διαχείρισης περιεχομένου CMS

  Για παράδειγμα, όταν χρειαστεί να αλλάξετε φωτογραφίες και κείμενα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, οι ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλές και θα μπορέσετε να τις ολοκληρώσετε και μόνοι σας. Βέβαια, υπάρχει πάντα η λύση να το στείλετε στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης Hexabit και να το υλοποιήσουμε εμείς για εσάς.

   

 • Ιστοσελίδες που αντέχουν στο χρόνο

  Η τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας αλλά και η καθημερινή επιτήρηση μιας ιστοσελίδας, μας επιτρέπει να δημοσιεύουμε έργα στο διαδίκτυο που χρησιμοποιούν μόνο τις τελευταίες γλώσσες προγραμματισμού και τις πιο ενημερωμένες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων CMS.

  Τι κερδίζουμε με μια πλήρως ενημερωμένη και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα;

  Τα οφέλη μιας ιστοσελίδας που ακολουθεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι:

  • Αποφυγή επιθέσεων από κακόβουλο λογισμικό και hackers μιας και τα συστήματα λειτουργίας της είναι πάντα ενημερωμένα.

  • Συνεχής επιτήρηση των επιδόσεων της και της ταχύτητας φόρτωσης. Φροντίζουμε συνεχώς η ιστοσελίδα σας να ανοίγει γρήγορα στους επισκέπτες της.

  • Συντήρηση και εξέλιξη των αποτελεσμάτων στη μηχανή αναζήτησης. Η Google ζητάει εξελισσόμενες και τεχνολογικά αναπτυσσόμενες ιστοσελίδες για να συνεχίσει να τις εμφανίζει στα αποτελέσματα της.

 • Τι κερδίζετε εάν συνεργαστείτε με την Hexabit για τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας;

  • Δεν χάνετε ποτέ τα αρχεία και τα email σας καθώς παρέχουμε καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο backup.

  • Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γραφείο μας για να σας συμβουλέψουμε σχετικά με ζητήματα που προκύπτουν.

  • Μιλάτε απ’ ευθείας με εκπρόσωπο χωρίς αναμονή στο τηλέφωνο.

  • Σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας, λύνουμε το πρόβλημα ή επαναφέρουμε το πρώτο διαθέσιμο backup.

  • Ανεβάζουμε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας (εικόνες, αρχεία, video) εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε εσείς αυτές τις διαδικασίες.

  • Μεριμνούμε έτσι ώστε όλα τα αρχεία και οι βάσεις δεδομένων να είναι ασφαλισμένα.

  • Σας προτείνουμε αλλαγές και βελτιώσεις που πιθανά θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα ή την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

  • Συμπιέζουμε τις εικόνες ή τα video με μεγάλο όγκο ώστε να μην χρειάζονται πολύ χώρο στο δίσκο και να μπορεί ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να τα προσπεράσει γρήγορα.

 • Όροι και προϋποθέσεις συνεργασίας

  Η Hexabit αναλαμβάνει τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη μόνο των έργων που έχουν υλοποιηθεί από την ίδια. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος προγραμματιστής, συνεπώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αρτιότητα της ιστοσελίδας σας.

  Όλα τα τεχνικά ζητήματα αναφέρονται από τον πελάτη και επιλύνονται καθημερινά σε ώρες γραφείου.

  Για όλες τις παραπάνω διαδικασίες ισχύει η πολιτική ορθής χρήσης.


   ΣυμβουλήΚάθε ιστοσελίδα πρέπει να επιτηρείται από τους ίδιους προγραμματιστές που την δημιούργησαν. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι διαδικασίες γίνονται πιο εύκολα και κυρίως πιο γρήγορα.

   Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim