Δημιουργία Ιστοσελίδας

Δημιουργια νεας ιστοσελιδας απο την Hexabit

Greece
 • Γιατί πρέπει να έχω ιστοσελίδα στο διαδίκτυο;

  Στο σύγχρονο επιχειρηματικό γίγνεσθαι ο κάθε ιδιώτης πρέπει διαρκώς να βρίσκει τρόπους για την διαρκή επιβίωση και την κερδοφορία του. Η τεχνολογία και ιδιαίτερα το Internet αποτελεί πλέον στοιχείο της καθημερινότητας μας στο οποίο μπορούμε πραγματικά να ψάξουμε και να βρούμε πληροφορίες για ότι επιθυμούμε: από την καθημερινή μας ενημέρωση και διασκέδαση, μέχρι και για προϊόντα που επιθυμούμε να αγοράσουμε. Έτσι, η πρώτη προτεραιότητα ενός επιχειρηματία ή επαγγελματία πρέπει να είναι η σωστή και δυναμική παρουσία του στο διαδίκτυο το οποίο πλέον αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα προβολής εταιρειών.

  Ουσιαστικά, μια λειτουργική και ελκυστική ιστοσελίδα αποτελεί το «εργαλείο» για την καλύτερη διαφήμισή σας στο internet.

   

 • Ιστοσελίδες με άποψη και στυλ

  Οι ιστοσελίδες πρέπει να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως:

  • Να ακολουθούν τις νέες τάσεις των τεχνολογικών προδιαγραφών

  • Να συνδέονται με τα αντίστοιχα social media που έχουν ήδη δημιουργηθεί για τον επαγγελματία ή τον επιχειρηματία (Facebook, Instagram κλπ.)

  • Να είναι αποτελεσματικές προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO - Search Engine Optimization)

  • Να προσαρμόζεται το γραφιστικό τους περιβάλλον σε φορητές συσκευές όπως tablet και κινητά τηλέφωνα (Responsive design)

  • Να εμφανίζεται η τοποθεσία τους στην Google map, με διαδραστικό χάρτη

  • Να υπάρχει φόρμα επικοινωνίας καθώς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησης

  • Να εκφράζει το στυλ και τη φιλοσοφία της επιχείρησης

 • Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου

  Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε:

 • Γιατί να επιλέξτε εμάς;

  H εταιρεία HEXABIT, εξειδικεύεται στην σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων και έχει ήδη στο ενεργητικό της πολλούς ευχαριστημένους πελάτες! Η δημιουργία μιας σωστά δομημένης ιστοσελίδας που ξεχωρίζει γρήγορα και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, είναι μια διαδικασία, για την οποία έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία.

  Επειδή η δημιουργία web site αποτελεί τον «καθρέπτη» ενός επαγγελματία ή μιας επιχείρησης στο οποίο αποτυπώνεται η επιχειρηματική της δραστηριότητα και τα θετικά της χαρακτηριστικά, η επιλογή του σωστού συνεργάτη είναι αυτή που καθορίζει το επιτυχημένο αποτέλεσμα.

  Συγκεκριμένα, επιλέγοντας την HEXABIT, αυτόματα έχετε ήδη κάνει την σωστή κίνηση για την προβολή σας στο διαδίκτυο, λόγω των πλεονεκτημάτων που μας χαρακτηρίζουν:

  • Κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική, σχεδιασμένη από την αρχή, «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σας χωρίς να χρησιμοποιούμε έτοιμα templates και ενθέματα από το internet

  • Είναι άρτια δομημένη, χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και ιδιαίτερη επαγγελματική εμφάνιση με εγγυημένα αποτελέσματα

  • Εφαρμόζουμε τεχνικές για να επιτύχουμε υψηλές ταχύτητες φόρτωσης ούτως ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να μπορούν να δούνε το περιεχόμενό της το γρηγορότερο δυνατό.

  • Είναι φιλική προς το χρήστη (user friendly). Ο κάθε επισκέπτης μπορεί εύκολα να περιηγηθεί και να ενημερωθεί για εσάς χωρίς ιδιαίτερο κόπο

  • Είναι Full - Responsive για κινητά και tablets. Ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών που επισκέπτονται τα web sites μέσω φορητών συσκευών, από ότι σε υπολογιστές και laptop, γι’ αυτό η ανάγκη για κατασκευή ιστοσελίδας που να είναι responsive σε κινητά και tablets είναι επιτακτική και «συνοδεύει» κάθε δημιουργία μας.

  • Σας παρέχουμε υποστήριξη και μετά το πέρας της δημιουργίας της ιστοσελίδας σας

  • Σας δίνουμε τις καλύτερες προτάσεις στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς

  Στην εταιρία HEXABIT μελετάμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε επαγγελματία ή επιχειρηματία, σχεδιάζουμε και προτείνουμε λύσεις που κάνουν την διαφορά και δημιουργούμε ιστοσελίδες με αποτέλεσμα! Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων που θα οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας!

  Σας ενδιαφέρει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας φιλικής προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες; Κάντε κλικ εδώ


ΣυμβουλήΔημιουργήστε ένα σωστό εταιρικό προφίλ στο internet. Τα αποτελέσματα ενός web site θα σας εκπλήξουν!

Συχνες ερωτήσεις

Εταιρική παρουσίαση, ορίζεται ο τύπος της ιστοσελίδας που παρουσιάζει τις υπηρεσίες και την εταιρική ταυτότητα μιας επιχείρησης. Περιέχει φόρμες επικοινωνίας, συνεργασίας, εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αίτησης εργασίας με επισύναψη βιογραφικού. Μέσα από την ηλεκτρονική προβολή μιας εταιρίας, δίνεται η δυνατότητα μελλοντικών πελατών και συνεργατών.

Η βασική διαφορά μεταξύ της ιστοσελίδας εταιρικής παρουσίασης και του εταιρικού καταλόγου, είναι η πως στην πρώτη περίπτωση παρουσιάζονται υπηρεσίες και πιθανό κάποια λίγα ιδιαίτερα προϊόντα ενώ στην περίπτωση του καταλόγου, υπάρχει ολοκληρωμένη προβολή προϊόντων με κατηγοριοποίηση, αναζήτηση, φίλτρα αναζήτησης προϊόντων και δυνατότητα παραγγελίας μέσω φόρμας επικοινωνίας ή/και δυνατότητα συνεργασίας της επιχείρησης μέσω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για να χαρακτηριστεί μια ιστοσελίδα e-shop, πρέπει να περιέχει online καταχώρηση παραγγελίας μέσω του καλαθιού αγορών. Το e-shop, περιέχει ό,τι και ο εταιρικός κατάλογος με πολλές επιπλέον λειτουργίες διαδραστικότητας με τον χρήστη, όπως επιλογή χαρακτηριστικών προϊόντος (π.χ. χρώμα, μέγεθος κλπ.), με απώτερο σκοπό την προσθήκη στο καλάθι. Επίσης το e-shop περιέχει τρόπους αποστολής και online πληρωμές για την διεκπεραίωση μιας παραγγελίας. Εν κατακλείδι θα μπορούσαμε να πούμε πως εκτός από βασικές λειτουργίες, η διαφορά ενός εταιρικού καταλόγου και ενός e-shop είναι το καλάθι.

Η απάντηση είναι ναι. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις e-shop με online πληρωμή, στις οποίες η επιχείρηση προσφέρει υπηρεσίες και όχι αγαθά. Τέτοιες περιπτώσεις είναι η πληρωμή μιας συνδρομής για ένα γυμναστήριο, για ένα event ή για μαθήματα online. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πώλησης προγραμμάτων υπολογιστή, με online πληρωμή και αυτόματη αποστολή του προγράμματος ή του licence προς τον χρήστη μέσω e-mail.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να συνεργαστείτε με την Hexabit κατά τη δημιουργία της νέας σας ιστοσελίδας, ακολουθείται μια διαδικασία στην οποία:

 1. Σας αποστέλλουμε το σχέδιο της ιστοσελίδας σας, σαν πρόταση δική μας (με τη δική σας καθοδήγηση). Αυτό το σχέδιο δεν είναι μια κανονική ιστοσελίδα παρά μόνο μια εικόνα.
 2. Εσείς παίρνετε τον χρόνο σας, μελετάτε το σχέδιο και μας ενημερώσετε εάν σας αρέσει και μπορούμε να το προχωρήσουμε στη φάση της υλοποίησης.
 3. Οι επιλογές που έχετε είναι:
  • Ναι μου αρέσει ως έχει και μπορούμε να το προχωρήσουμε
  • Μου αρέσει το σχέδιο αλλά θέλω να κάνουμε κάποιες διορθώσεις
  • Δεν μου αρέσει το σχέδιο γιατί είτε δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της επιχείρισης είτε δεν το φανταζόμουν έτσι

  Στην τρίτη επιλογή, σχεδιάζουμε ένα καινούργιο γραφιστικό από την αρχή, χωρίς να χρεώσουμε επιπλέον τον πελάτη. Πρωταρχικός στόχος της Hexabit, είναι να παραλάβει ο πελάτης μια ιστοσελίδα που του αρέσει και συνάδει με τα δεδομένα της αγοράς και των μηχανών αναζήτησης.

Με τον παραπάνω τρόπο, διασφαλίζεται ότι θα παραλάβετε ένα έργο που σας αρέσει και θα πληρώσετε μια ιστοσελίδα που συμβαδίζει με την επιχείρηση και τη φιλοσοφία σας.

Προφανώς όχι. Η Hexabit internet services, είναι σε θέση να δημιουργήσει παντός τύπου ιστοσελίδες και πλατφόρμες, καθώς τα στελέχη της είναι κυρίως προγραμματιστές και designers. Συνεπώς η Hexabit είναι σε θέση να φέρει εις πέρας, οποιοδήποτε έργο προγραμματισμού σχετίζεται με το internet.

Η βασική διαφορά της Hexabit σε σχέση με τις περισσότερες εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων, είναι πως σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας από το μηδέν και δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα ενθέματα (templates) από το internet. Επίσης μία βασική διαφορά είναι πως μετά το πέρας υλοποίησης του έργου, η Hexabit παραδίδει στον πελάτη πιστοποιητικά προσβασιμότητας Α.μ.Ε.Α., ποιότητας κώδικα και ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδας, από εργαλεία που έχουν την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (W3C, Achecker ) και της Google (Pagespeed insights και Webmaster tools).

Εταιρία προγραμματισμού "Hexabit Internet Services" 2014 - Με την επιφύλαξη παντώς δικαιώματος Όροι χρήσης Πολιτική απορρήτου Πολιτική Cookies Site Tree W3C Pagespeed AChecker Wave.webaim