Σχεδιασμός εταιρικών εγγράφων

 • Σχεδιασμός εταιρικών εγγράφων

  Για τον σχεδιασμό ενός εντύπου για επιχειρήσεις και επαγγελματίες απαιτείται να υπάρχει ένα λογότυπο που είναι το σήμα κατατεθέν μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού – οργάνωσης. Εάν η επιχείρησή σας είναι καινούργια εμείς αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του λογοτύπου σας.

  Σας ενδιαφέρει η σχεδίαση ενός λογοτύπου; Κάντε κλικ εδώ

  Κατά τον σχεδιασμό ενός εταιρικού εντύπου, πρέπει να αποτυπωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες οι πληροφορίες που αντιπροσωπεύουν και χαρακτηρίζουν την εταιρεία ή τον εκάστοτε επαγγελματία, ούτως ώστε η έντυπη επικοινωνία να είναι επιτυχημένη.

   

 • Τα εταιρικά έγγραφα – έντυπα μιας επιχείρησης μπορεί να είναι:

  Φάκελοι αποστολής αλληλογραφίας
  Οι εταιρικοί φάκελοι είναι μια λεπτομέρεια που όμως μπορεί να φανεί σημαντική στα μάτια των πελατών σας και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι φάκελοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποστολή αλληλογραφίας καθώς και για μεταφορά εγγράφων από τους συνεργάτες σας.

  Επαγγελματική κάρτα
  Οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν τον κλασσικότερο και συχνότερο τρόπο να κρατήσει κανείς επαφή μαζί σας. Οι περισσότεροι επαγγελματίες αλλά και το καταναλωτικό κοινό αποθηκεύουν τις κάρτες καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορούν εύκολα να ανατρέξουν στα στοιχεία σας.

  Ημερολόγια της εταιρείας σας
  Τα ημερολόγια αποτελούν τον πατροπαράδοτο τρόπο σημείωσης σημαντικών ημερομηνιών, γενεθλίων και γενικότερα λειτουργεί σαν λίστα αποθήκευσης εργασιών για πολυάσχολους ανθρώπους. Εμείς αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε από την αρχή το δικό σας ημερολόγιο με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας σας. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορείτε να προσθέσετε σελίδες σε ένα ημερολόγιο με διαφημίσεις και προσφορές της εταιρείας σας καθώς και με χρήσιμα εργαλεία όπως χάρτες και συγκεντρωτικές λίστες τηλεφώνων.

  Σημειωματάριο
  Το σημειωματάριο αποτελεί ένα πολύ σύνηθες τρόπο προβολής μιας επιχείρησης καθώς χρησιμοποιείται ευρέως από ολόκληρο το σύνολο του πληθυσμού και μπορεί να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα στα χέρια ενός ανθρώπου (αναλόγως πόσες σελίδες διαθέτει) μέχρι να τελειώσει. Στα σημειωματάρια προσθέτουμε με διακριτικό τρόπο τα στοιχεία και το λογότυπό σας σε κάθε σελίδα αλλά και στο εξώφυλλο.

 • Έντυπη προβολή

  Η εταιρική προβολή είναι αποτέλεσμα μιας δημιουργικής διαδικασίας όπου περιλαμβάνει τη χρήση και άλλων ειδικοτήτων. Έτσι λοιπόν, εκτός από το digital marketing που σας παρέχουμε ως υπηρεσία, σε περίπτωση που μας επιλέξετε για να αναλάβουμε και την έντυπη προβολή σας, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο λογότυπο και σχεδιάζοντας τα κατάλληλα εταιρικά έντυπα, είναι φανερό πως η προβολή σας θα έχει τα επιθυμητά αποτέλεσμα μιας και θα υπάρχει ομοιογένεια και ομοιομορφία στον συντονισμό της προβολής σας . Με λίγα λόγια η επαγγελματική ή η εταιρική σας «εικόνα» προς τους άλλους θα φαίνεται πιο ολοκληρωμένη αισθητικά και σαν περιεχόμενο.

 • Γιατί εμάς;

  Η ΗΕΧΑΒΙΤ, μελετώντας τις μοναδικές ιδιότητες σας ως επιχείρηση ή ως ιδιώτης, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις online προβολής: από τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ως και την κατασκευή E-SHOP. Παράλληλα, σας δίνει την δυνατότητα να καλύψετε τις παράπλευρες ανάγκες σας σε θέματα προβολής παρέχοντας σας υπηρεσίες όπως ο σχεδιασμός λογοτύπου, καρτών, τρίπτυχων, αφισών, φυλλαδίων και οποιασδήποτε άλλης έντυπης μορφής επιθυμείτε.

  Τέλος φιλοσοφία μας είναι πάνω από όλα το συμφέρον του πελάτη και είμαστε σίγουροι πως μια δημιουργική στρατηγική που συνδυάζει την digital και την έντυπη προβολή σας, θα ανταποκριθεί πλήρως στις μοναδικές επιχειρησιακές ανάγκες και απαιτήσεις, δίνοντας σας τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!


  ΣυμβουλήΗ έντυπη διαφήμιση λειτουργεί πάντα προσθετικά στην προβολή μιας επιχείρησης. Μην ξεχνάτε την ψηφιακή σας προβολή μέσω internet καθώς και τα κοινωνικά δίκτυα.

  • έντυπη προβολή
  • σχεδιασμός εντύπου
  • σχεδιασμός εταιρικών φακέλων
  • σχεδιασμός εταιρικών ημερολογίων
  • γραφιστικές υπηρεσίες Θεσσαλονίκη
  • σχεδιασμός σημειωματάριου
  • σχεδιασμός εγγράφων
  • σχεδιασμός επιστολόχαρου
  • εταιρικά έντυπα
  • εταιρικά έγγραφα

Fresh Ideas. Imaginative People. Effective Results

Γραφτείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε για θέματα: Κατασκευή Ιστοσελίδων ● Κατασκευή E-shop ● Φιλοξενία Ιστοσελίδων ● Διαχείριση Social Media ● Γραφιστικές Υπηρεσίες ● Προώθηση Ιστοσελίδων

Newsletter